Digidexo.com

Hvordan å innføre en sunn meny for Kids

Hvordan å innføre en sunn meny for Kids


Den sterkeste modell for barn som spiser sunt er foreldre som gjør det samme. Vi presenterer en sunn meny med tilsvarende sunn atferd, som for eksempel å spise familiens måltider sammen og gjøre prosessen med sunt å spise en hyggelig en, i stedet for stressende eller omstridt, er to kraftige metoder for å hjelpe barna setter pris på verdien av mat som er bra for dem.

Hvordan å innføre en sunn meny for Kids

•  Integrere sunne ingredienser. Bokhvete mel vil ikke høres appetittvekkende for barna, men de kan elske det som en del av deres favoritt rask brød. På samme måte, kan havregryn ikke automatisk være en favoritt, men inkludert i cookies eller frokost barer med sjokoladebiter slik en ingrediens kan raskt få favør. "Prøv denne havregryn, det er den samme typen som var i disse informasjonskapslene du elsket," bare kan være det perfekte naturlig overgang til en sunnere generelle spising plan.

Fokus på variasjon. Det er mer enn 40 vitaminer og mineraler viktig for god helse, sier European Food Council, slik at en diett rik på variasjon er gunstig for å fremme sunne matvaner. Fokusere spesielt på å gi en dusør på frukt og grønnsaker, hele korn, og magre kjøtt og meieriprodukter. Styr barna fra deres kjernegruppe av fire eller fem matvarer ved konsekvent å tilby nye snacks og måltider - selv om de ikke liker dem først. Ikke gi opp hvis barna avvise en mat først: Gjentatt eksponering for et mat oppfordrer barna til å inkludere det i sine dietter, sier Everyday Health.

Kontroller sunn mat visuelt tiltalende. En fargeløs hunk av kjøtt eller nøytrale rå grønnsaker kan meget vel ikke tiltrekke seg barn, men det er noen raske reparasjoner for det. Skjær matvarer i former som ligner andre favoritt ting, for eksempel knekkebrød med hummus for en cracker sandwich eller hermetisert pærer skåret i stjerner. Serve yoghurt i fargerike kopper og la barna "design" deres snack med kakaopulver eller kanel sprinkles.