Digidexo.com

Hair Transplant Cost

Mange lider av hårtap søke blant et mylder av mulige løsninger for en løsning. Håravfall påvirker ens utseende, selvtillit og noen ganger også ens relasjoner med andre. En hårtransplantasjon er en kosmetisk behandling som mange anser for å være verdt prisen.

Kostnad per Graft

Forbrukere som søker en hårtransplantasjon kan forvente å betale ca fem til seks dollar per pode. Den totale kostnaden er avhengig av antall grafts kreves.

Betraktninger

Mens kostnader forbundet med en hårtransplantasjon kan ha gått ned de siste årene, er det fortsatt ikke et billig alternativ. Finansiering og lave månedlige innbetalinger er tilgjengelig for de opptatt av sitt budsjett.

Fordeler

Over en lang periode, er kostnadene forbundet med en hårtransplantasjon mindre enn kostnadene forbundet med andre hår erstatning alternativer. Tupeer, medisiner og andre systemer for å bekjempe hårtap alt koster penger å vedlikeholde.

Permanens

Hår transplantert til balding deler av en persons hode er vanligvis motstandsdyktig mot tap, så en person som mottar en hårtransplantasjon betaler for permanente resultater.

Expert og andre meninger

Personer som lider av hårtap kan ønske å konsultere leger som spesialiserer seg i håret restaurering for beste estimat av nøyaktig hvor mye de kan forvente å betale.