Digidexo.com

Vitamin B12 Foods for vegetarianere

Vitamin B12 Foods for vegetarianere


Vitamin B12 er en verdifull bidragsyter til både sirkulasjons-og nervesystemet. Fordi dette vitamin finnes naturlig i animalske produkter, må vegetarianere og veganere likt finne alternative kilder for dette viktige næringsstoffet. Heldigvis for den moderne herbivore, er mange ikke-animalske produkter matvarer beriket med vitamin B12, noe som gjør det enkelt å opprettholde god ernæring.

Befestet Drikke

Soya og mutter melker er ofte beriket med vitamin B12, men det er alltid viktig å dobbeltsjekke etikettene. Merker som Silke og Almond Joy er beriket med mange vitaminer, inkludert B12. Du kan også finne befestede butikk-brand varianter, for eksempel 365 merke fra Whole Foods, et naturlig marked.

Vitamin B12 er også funnet i drikkevarer som hevder å tilby ernæringsmessige fordeler, selv om de er pakket med sukker. Et godt eksempel er vitamin vann, som inneholder en mengde av vitaminer, for eksempel B12. Mange energidrikker inneholder B12 også.

Faux Meats

Også referert til som kjøtt analoger, er kjøtt erstatter for eksempel soya burgere, Tofurky deli skiver og veggie hunder vanligvis beriket med essensielle næringsstoffer, inkludert vitamin B12. Legge til en servering eller to av din favoritt kjøtt erstatning til dine daglige måltider er en fin måte å sikre at kroppen får B12 den trenger. Bare sørg for å sjekke hvordan din daglige prosentandel av B12 finnes i hver servering. Du kan finne befestede kjøtt erstatter i en rekke fristende former, inkludert falske chicken nuggets og strimler, hamburgere, corndogs, og ribbeina. Noen av de store merkene som tilbyr befestede produkter inkluderer Garden, Amy, Boca, Tofurky og Morningstar Farms.

Vegetariske kilder (Ikke Vegan)

Meieriprodukter og egg er høy i vitamin B12, og vegetarianere som har valgt å holde disse matvarene i kostholdet få en annen kilde til dette næringsstoffet. Dette viktige vitamin finnes naturlig i ost; Imidlertid kan det beløpet som finnes i ditt ost av valget variere og vil bli angitt i den ernæringsmessige informasjon. Du kan også finne en sunn servering av vitamin B12 i egg, med det meste av næringsstoff som finnes i rå eggeplomme.

Vitamintilskudd

Tar en vitamin B12 supplement er ofte nødvendig for vegetarianer, avhengig av hvor restriktiv diett er. Hvis du ikke spiser forsterkede vegan produkter, slik som soyamelk eller faux kjøtt, er det viktig å få dette vitaminet andre steder. Det er vegan-vennlig multivitaminer som er tilgjengelige, i tillegg til vitamin B12 som et supplement selv. Som vegetarisme og veganisme stiger i popularitet, er det blitt lettere å finne disse kosttilskudd laget uten gelatin, som kommer fra dyr. Disse kosttilskudd kan finnes i kjede og lokale helsekost markeder, som Whole Foods, samt vanlige dagligvarebutikker, apotek og supplement butikker.

Noen ganger er det vanskelig å få barna til å ta sine vitaminer, vegetarianer eller ikke. Heldigvis finnes det vegetariske gummy vitaminer tilgjengelig som er laget med frukt pektin i stedet for gelatin, for eksempel GummiKING og Rhino Gummy bjørn vitaminer.

Andre Forsterkede Foods

Ernæringsmessige gjær, korn og frokost barer er noen eksempler på andre forsterkede matvarer som har vitamin B12. Den beste tingen å gjøre er å sjekke den ernæringsmessige informasjon om maten du kjøper, og hvis de ikke har noen B12, kan du prøve å forske lignende produkter til du finner tilfredsstillende alternativer med de beste ernæringsmessige fordeler.