Digidexo.com

Vitamin C behandling for neseblod

Neseblod kan være et resultat av mangel på vitamin C hos både voksne og barn. Riktig kosthold og kosttilskudd kan bidra til å redusere risikoen for neseblod og hindre dem fra reoccurring ofte.

Frukt og grønnsaker

Vitamin C finnes naturlig i appelsiner, lime, grapefrukt og andre sitrusfrukter. Vitamin C er også funnet i tomater, grønn paprika og poteter.

Vitaminer

Dr. Jerry Gordon av The Learning Channel beskriver vitaminer som organiske molekyler som fungerer som en katalysator for reaksjoner i kroppen. Disse katalysatorene er stoffer som forårsaker kjemiske reaksjoner til å skje med mindre energi og tid, og hvis manglende, normale kroppsfunksjoner kan bryte ned og en person blir utsatt for sykdom.

Vitamin C

En vitaminmangel spesifikt om vitamin C tillater kroppen å bli utsatt for hovent tannkjøtt, blåmerker, matthet og neseblod.

Neseblod

Ved hyppige neseblødning oppstår, kan det være et resultat av vitamin C mangel. Regelmessige vitaminer og kosttilskudd bør brukes for å unngå utbruddet av anemi. Neseblod kan også oppstå på grunn av tørre nesegangene, hemofili og forhåndseksisterende nese forhold. Vitamin C kan bidra til å redusere neseblod, men er ikke nødvendigvis en kur alle.

Behandling

En vitamin C supplement inneholder bioflavonoider bør tas daglig. Et minimum av 60 mg bør tas daglig, med et maksimum på 2000 mg. På kort sikt å redusere blødning, legge trykk på siden av nesen til indeks og tommel-fingre i 10 minutter. Påføring bomull eller vev til neseborene vil også bidra til å lindre blødningen. Bruk en ispose på nesen for å innsnevre blodstrømmen. Hvis uttalte blødninger oppstå eller skje for lengre perioder av gangen, søke medisinsk behandling.