Digidexo.com

Virkningene av Målsetting på Basic kognitive prosesser av barn

Virkningene av Målsetting på Basic kognitive prosesser av barn


Kognitive prosesser, eller tenker ferdigheter, bære innhenting, diskriminerende, og bruke kunnskap fra informasjon undervist. Barna bruker tankeprosesser kontinuerlig i skolen, hjemme, og i alle miljøer de møter. Barn som setter mål kan oppnå mer suksess ved å bruke kognitive prosesser i læring.

Effekter

Effekten av å sette mål og oppnå dem vil trolig hjelpe barnet ditt til å føle mer i stand til hans evner for å oppnå høyere prestasjoner i noe han ønsker å gjøre. Effektene kan øke hans nivå av motivasjon og styre sin kognitive prosesser på målsetting for noe liv bragd.

Målsetting

Lær barnet ditt hvordan å sette mål og nå dem håndgripelig. For eksempel, hvis hun har problemer med å lære matematikk, hjelpe henne til å beskrive skriftlig nøyaktig hva hun vil gjøre for å lære det. Et eksempel mål er: "Jeg vil øve lære matematikk ved å bruke flash-kort presentert for meg før jeg husker dem ved minnet." Nå har hun en plan å følge, hjelpe henne til å unngå følelsen opptatt av svikt ved å fokusere hennes tankeprosessene.

Resultater

Lære barnet ditt hvordan å sette mål kan resultere i en permanent sinnstilstand for tenkning, planlegging, og oppnå noe han ønsker. Hvis han ikke får sitt mål, påpeker ham hva han lærte fra målsetting, og oppmuntre ham til å skape nye mål.