Digidexo.com

Hvordan å dekke Krykker

Hvordan å dekke Krykker


Walking med et nytt par krykker kan forårsake smerte til de ømme muskler og hud under armene. Bli vant til å hvile en stor mengde kroppsvekt på det området tar tid. Dekker dine krykker med et lag med polstring gjør bruken mer komfortabel i tillegg til å holde toppen av krykker i god stand. Pads kan kjøpes fra en rekke medisinske forsyne butikkene på nettet eller på ditt lokale sykehus, eller du kan lage enkle pads selv.

Hvordan å dekke Krykker

Innkjøp krykke Covers

Sammenlign materialer og kostnader for krykke dekker. Du har et bredt spekter av valgmuligheter for din dekker. Du kan finne deksler laget av bomull eller bomull og flanell blander, plast gel pakker og saueskinn. Dekslene varierer i pris avhengig av materialet, men vanligvis koster 15 til 50 dollar.

Legg inn en ordre på din krykke dekker, hvis du kjøper fra en online leverandør.

Følg produsentens instruksjoner for installasjon av krykke dekker. Mange krykke dekker bruk snaps, som gjør det lettere å holde materialet på plass.

Fjern din krykke dekker før du går tilbake krykkene, hvis du har lånt krykkene fra sykehuset. Siden du har kjøpt deksler, de tilhører deg.

Gjør din egen krykke Covers

Kjøp to utstoppede dyr med lange kropper, slik som disketter valp dyr. Du kan finne rimelige utstoppede dyr på dollar eller rimelige butikker, eller sjekk din lokale sparsommelighet butikker.

Tape de utstoppede dyr til krykkene ved hjelp av duct tape eller maskeringstape. Tape rundt kantene av toppen av krykken, slik at sentrum av legemet ikke er dekket av bånd. Hodet av dyret skulle strekke seg ut forbi toppen av krykken foran. Denne metoden for å dekke krykker er spesielt moro for barn.

Klipp et stykke stoff fra flanell eller fleece som er like lang som toppen av krykke og 8 til 10 inches bred.

8. Kutt gel sette inn for å passe lengden på toppen av krykker. Plasser en gel innsats på krykken.

Pakk stoffet rundt gel innsats, begynner under toppen av krykker og slutter under. Hvis stoffet er for lang til å stoppe under, brett kanten av stoffet tilbake på seg selv til å passe. Sy eller teip stoffet stengt langs sømmen.