Digidexo.com

Hvordan Design en Mobility Rullestol

Hvordan Design en Mobility Rullestol


Rullestoler kommer i et bredt spekter av design for ulike funksjoner. Disse spenner fra universelle rullestoler som kan brukes av mange mennesker i forskjellige størrelser til egendefinerte rullestoler designet for den enkelte bruker. For noen som er lenket til en rullestol, kan en tilpasset stol stor hjelp enkel mobilitet. Utforme en tilpasset stol innebærer skreddersy stolen til nøyaktige spesifikasjoner til brukeren og hva de vil bruke stolen for.

Hvordan Design en Mobility Rullestol

•  Mål størrelsen av brukerens slått midje, hofter og lengden på sine øvre ben. Dette vil bli brukt til å bestemme setet bredde og setedybden.

Design rammestil at rullestolen skal være. De to hovedtyper av stil er folding eller fast ramme. Den faste ramme Stolen kan ha mange flere rammevariasjoner på grunn av det faktum at det ikke er for mange bevegelige deler eller behovet for å kaste den. I tillegg bestemmer om det materiale som rammen blir konstruert fra. Lette alternativene inkluderer aluminium og titan, med titan blir alternativet dyrere generelt.

design ryggen. På en sammenleggbar rullestol den eneste variasjon i utforming er høyden av ryggen. Høyden på rygg avhenger av hvor mye støtte brukernes behov og om du ønsker å installere kjørehåndtak på stolen. Diskuter dette med rullestolbrukeren. Et fast ramme stolen kan ha enten et stivt eller foldbar ryggstøtte som kan foldes mot setet for transport. Dette er et godt alternativ for de designe en stol for noen som ønsker maksimal uavhengighet.

Design ordning hjulet. Stilen bakhjulene avhenger av hva stolen skal brukes til. For en aktiv rullestolbruker, lette bakhjulene er et foretrukket valg med push-felger være en nøkkel installasjon. For noen med redusert bevegelse av armene, kan motoriserte rullestol hjulene være installert for å hjelpe rullestolbrukeren i å skyve stolen. Høyden på de fremre hjul utvalgte avhenger av hvor aktiv brukeren er. Mindre hjul tillate rullestolen for å bli kastet raskere imidlertid gi mer motstand på røffere terreng. I tillegg bestemme om faste eller luftfylte dekk vil bli brukt. Pneumatisk gir en mer behagelig tur, mens tyngre solide dekk er mer holdbare og ikke utsatt for punkteringer.

Set hvor bremsene vil bli plassert. Et bredt utvalg av bremser er tilgjengelige fra fremtredende seg med store spaker for enkel betjening til under-seat "sakse" bremser som holder bremsene vekk fra hendene under drift. Hvis brukeren kommer til å bli presset i stedet for å styre rullestolen selv da bremsene kan være festet til en ramme på baksiden av stolen, slik at pleieren kan betjene dem raskt og enkelt.

Legg noen ekstra designelementer som armlenene og side-vakter i henhold til brukerens preferanser. Velg møbeltrekk og pute for stolen design.