Digidexo.com

Hvordan diagnostisere Worms i Humans

Hvordan diagnostisere Worms i Humans


Muligheten for et menneske smittet med mark er mye mer vanlig enn du tror. Barn er ekstremt mottagelige for disse interne inntrengere. Ifølge Clevelandclinic.com, er sjansene for å fange en av disse parasittene økt med en mangel på rent vann, utilstrekkelige sanitærtiltak og felles levekår. Dårlig hygiene kan være en faktor i tillegg. Å være kjent med symptomer på en parasittangrep og vite hvordan du diagnostisere det kan bidra til å forhindre spredning av ormer i hele familier og lokalsamfunn.

Hvordan diagnostisere Worms i Humans

•  Identifiser symptomene. Finn ut om den mistenkte smittede har lidd stygg luktende avføring, slim i avføring, diaré, feber, oppkast, hoste, nedsatt appetitt, mage gass, kramper og tretthet. Sørg for å spørre om de har hatt mye kløe i anus området.

Utfør denne testen tidlig på morgenen, før noen bading eller bruk av bad har blitt gjort. Fest et stykke dobbeltsidig tape til enden av en trepinne.

Trykk tapen forsiktig mot anus. Løsne tapen fra anus. Undersøk tape for noen hvite flekker eller partikler.

Kontakt legen din umiddelbart dersom noen hvite flekker eller partikler er funnet.

Hint

  • Du kan be om en avføringsprøve for å bli tatt før denne typen hjem test hvis du finner dette ubehagelig. Vær oppmerksom på at i henhold til Wormtreatment.com, disse avføringsprøver har bare ca 20 prosent oppklaringsprosenten.