Digidexo.com

Hvordan behandle Lyme sykdom med naturlige kosttilskudd

Hvordan behandle Lyme sykdom med naturlige kosttilskudd


Lyme sykdom, eller borreliose, er en smittsom, flåttbåren sykdom som er forårsaket av bakterien Borrelia burgdorferi. Les videre for å lære mer om en rekke naturlige urte kosttilskudd som du kan bruke til å behandle denne bakterielle sykdommen.

Hvordan behandle Lyme sykdom med naturlige kosttilskudd

•  Bruk en anti-bakteriell diett av kosttilskudd som er kjent for å hindre og drepe bakterier, slik skullcap, hvitløk og lakris.

Ta naturlige urte kosttilskudd som er bevist å stimulere og styrke immunforsvaret, som sibirsk ginseng, B-kompleks vitaminer, solhatt og Cat klo. Dette er viktig fordi immunforsvaret er beskattet ved slukking av Lyme infeksjon.

Ta anti-inflammatorisk urte kosttilskudd er rike på fytokjemikalier, som bidrar til å redusere betennelsen i forbindelse med Lyme sykdom. Disse inkluderer: Nettle, slakter kost, Djevelens klo, Cat klo, druekjerneekstrakt, Ginkgo biloba and White willow bark.

Boost sunn, normal funksjon av sentralnervesystemet (CNS) ved å ta Ginseng, johannesurt, sibirsk ginseng og Gingko biloba. Dette er viktig fordi Lyme sykdom kan være ødeleggende for nerver og hjerne, og påvirker kognitive evner.

Bruk smertestillende kosttilskudd for gjentakende migrene og hodepine som ofte resulterer fra muskelspenninger typisk for kronisk Lyme sykdom. Disse inkluderer: Kudzu, Feverfew, gurkemeie og bromelain, som er et utdrag av ananas.

Supplement eventuelle ernæringsmessige mangler ved å ta daglige multi-vitamintilskudd som gir en kilde for vitamin A, vitamin C, vitamin E, så vel som B-vitaminer.

lette muskelsmerter, leddbetennelse og andre revmatoid artritt symptomer forbundet med avansert Lyme sykdom, ved hjelp av anti-inflammatorisk kosttilskudd som: Gurkemeie, Omega-3 oljer, Sam-e (en rekke av aminosyren metionin) og aminosyre kosttilskudd som kreatin inneholde.