Digidexo.com

Levothroid for Weight Loss

Folk over hele verden kjemper Ardenneroffensiven, og de er villige til å prøve hver kjepphest diett og kosthold medisiner tilgjengelig, selv om det ikke er deres opprinnelige formål. Levothroid er ett av de stoffene som er godkjent for ett bruk, men blir brukt for vekttap til tross for advarsler og bivirkninger.

Levothroid Oversikt

Levothroid er et syntetisk hormon som brukes til å hjelpe med hypertyreose og andre skjoldbrusk lidelser, blant annet kreft, ved å øke metabolic rate av celler. Den brukes til å erstatte hormon laget av skjoldbruskkjertelen for å opprettholde balansen han nødvendig i legemet i flere organer til å fungere ordentlig. Levothroid er godkjent av Food and Drug Administration for dette og ingen andre. Snakk med legen din før du starter noen nye medisiner.

Bivirkninger av Levothroid andre enn en overdose er generelt sjelden, men kan skje. Den vanligste er midlertidig hårtap, men det bør rydde opp. Deretter er det risiko for allergisk reaksjon, og det er oftest hevelse i ansikt og ekstremiteter, utslett og pustevansker. Du bør snakke med legen din om eventuelle andre medisiner du er på å sørge for at det blir ingen interaksjoner.

Vekttap og Levothroid

Siden formålet med Levothroid er å øke den metabolske hastighet på cellene, vil det føre til det samme i kroppen. Det vil øke stoffskiftet, noe som vil hjelpe deg å miste vekt, men ikke nok til å gjøre det en skikkelig vekttap narkotika. Det bør ikke tas sammen med appetittdempende midler eller andre vekttap narkotika eller kosttilskudd, da det kan ha noen alvorlige og livstruende bivirkninger.

Levothroid kommer i 12 forskjellige reseptbelagte styrker avhengig av behovene til kroppen. Hvis en person som ikke har en skjoldbrusk problem begynner å ta Levothroid, kan det føre til en overdose av hormonet. Symptomer på en overdose inkluderer magekramper, brystsmerter, feber, rødme, håravfall, hjerteinfarkt, uregelmessig hjerterytme og mer. Stoffet skal kun forskrives av lege. For å ta det når du ikke trenger det kan være dødelig.