Digidexo.com

Hvordan Graze hele dagen for å gå ned i vekt

Å miste vekt kan være en vanskelig utfordring, og dietter kan føre til en tilstand av konstant sult som kan forverre problemet. Beite hele dagen er en god måte å holde sultfølelsen lav og for å unngå binging på store måltider. Når du går lange perioder uten å spise, slår kroppen i en sparemodus, konvertering klar energi til fett. Spise små mengder i løpet av dagen gir kroppen din mer tid til å fordøye og skifter stoffskiftet i en konstant tidsplan som bidrar til å miste vekt. Når beite, men ta hensyn til hva du spiser.

Hvordan Graze hele dagen for å gå ned i vekt

Beite vei til en tynnere deg

Stopp beite på det som er for hånden. Foods mest tilgjengelige for snacking ofte er fulle av tomme kalorier, med liten næringsverdi. De er også høyt innhold av karbohydrater, med liten fiber eller protein. Å miste vekt ved beiting, må du være disiplinert.

Lag snack packs å bære med deg hver dag. Fyll dem med sunne, næringsrike og tilfredsstillende matvarer. Nøtter, tørket frukt og hakkede grønnsaker alle gjøre gode snacks hele dagen. Matvarer som tørket tang er enda bedre. De fleste typer spiselig tang er fulle av viktige næringsstoffer, er høy i protein og har liten eller ingen karbohydrater eller fett.

Utvikle noen små måltider du kan spise i løpet av dagen for å supplere din beite. Quinoa, en korn-lignende avling kjent for sine spiselige frø, og andre proteinrike korn gjør en utmerket base for en liten, bento-stil måltid du kan spise varm eller beite på kald i løpet av en dag.

Velg mat du liker og fylle deg opp, men er ganske ubetydelig. Air-poppet, vil unbuttered popcorn tillate du spiser store mengder uten å forbruke en masse kalorier. Mange fibrøse grønnsaker, for eksempel selleri, er utmerket til beite.

Begrens deg til en eller to godbiter hver dag, og velge behandler er ikke for høy i sukker. Bær er en velsmakende godbit uten raffinert sukker eller karbohydrater. Legg en godbit som blåbær og høste fordeler av økte antioksidanter.

Spor beite i en maskin for å se hvor mye du spiser hver dag. Ved hjelp av en kalorikalkulator, bestemme hvor mye av et kaloriunderskudd du trenger for å møte din vekt-tap mål. Hvis du overskrider dette tallet i det daglige beiting, fase ut flere kalori-rik mat, for eksempel nøtter, og erstatte næringsrike, men kalorifattig alternativer, for eksempel tang.

Hint

  • Slanking bør ikke være overdrevet. Personlig helse bør komme først. Rådfør deg med en ernæringsfysiolog eller lege før du starter en diett for å sikre at målet vekt er sunt for deg. Hvis du føler kronisk utmattet eller ør mens slanking, bør du oppsøke lege umiddelbart.