Digidexo.com

Natural Ufrivillig barnløshet for Senior Menn

Akkurat som med kvinner, som menn alder, gjennomgår de ulike endringer i kroppen sin. Vanligvis kan en mann forvente hans magefett å øke og hans muskelmasse til å avta etter hvert som han blir eldre. I tillegg senior menn har en tendens til å ha en lavere sexlyst på grunn av en gradvis nedgang i testosteron. Som et resultat av mange aldring menn opplever ikke bare depresjon, men også en høyere risiko for å utvikle hjertesykdom.

Behandling

Menn med lavt testosteron blir ofte behandlet med antidepressiva og / eller kolesterolsenkende medisiner. Siden det synes å være en sammenheng mellom fallende hormonnivåer og aldersrelaterte tilstander som tretthet, diabetes, høyt blodtrykk, og tap av både bein og muskelmasse, senior menn er mer og oftere blir behandlet med hormonbehandling. Før du spør du legen om hormonbehandling, har hormonnivået testet, kanskje flere ganger, for å avgjøre en normal rekkevidde for deg. Ideelt sett vil du har selv testet før du er 50, slik at du har en baseline lesing for sammenligning.

Naturlig valg

Få en resept for en rekke naturlige testosteron narkotika etter legen din har bestemt at nivåene er mangelfull. De tilgjengelige alternativene inkluderer Tilskudd tabletter, injeksjoner, implantater, eller hudområder.

Visse næringsstoffer kan øke testosteron tilgjengelighet, og naturlig kosttilskudd kan være nyttig i supplerer hormonbehandling. Et slikt supplement er sink. Tar 50 mg / dag av sink kan øke testosteronnivået og hjelper kroppen syntetisere dette hormonet. En annen supplement å vurdere er karnitin. Tar 1000 til 2000 mg / dag av denne aminosyre-derivat kan være mer effektive enn testosteron i å forbedre betingelsene for depresjon og seksuell dysfunksjon oppleves av eldre menn. I tillegg har 500 til 1000 mg / dag av quercetin evnen til å inhibere syntesen av østrogen, som kan være svært nyttig for aldring menn. Dessuten kan 320 mg / dag av så Palmetto og 240 mg / dag av nesle ekstrakter redusere symptomene forbundet med en forstørret prostata.

Antioksidanter (inkludert 200 mcg / dag av selen, 400 IU / dag av vitamin E med minst 200 mg av gamma-tokoferol og 5000 IU / dag av vitamin A) kan øke testosteron produksjonen. Cruciferous grønnsaker, som brokkoli og blomkål, er antioksidanter og potente indusere av visse proteiner som antas å undertrykke dannelsen av prostatakreft. Enten spise disse grønnsakene eller ta 400 mg / dag av cruciferous grønnsak ekstrakt.

Andre kosttilskudd med potensial til å hjelpe senior menn inkluderer 850 mg / dag av Muira puama, 1500 mg / dag av chrysin, 10 mg / dag av piperine å øke opptaket av chrysin, og 15-75 mg / dag av DHEA.

Forholdsregler

Hvis du velger noen form for testosteron terapi, være oppmerksom på at det ikke er trygt å bruke store mengder av dette hormonet. Økt testosteronnivå kan føre til visse forhold, som prostatakreft, å forverres. Så noen mann vurderer hormonbehandling bør konsultere sin lege først.