Digidexo.com

Hvordan å miste vekt ved å ta Zantac

Zantac er merkenavnet for ranitidin, et medikament som brukes til å behandle acid reflux, magesår, halsbrann og andre lidelser i fordøyelsessystemet. Det er et reseptbelagte medikamenter, men en svakere versjon av stoffet er tilgjengelig over disk. Stoffet er ikke godkjent som et middel for vekttap, så tar det av den grunn anbefales ikke med mindre under en legens råd.

Hvordan å miste vekt ved å ta Zantac

•  Vurder dine matvaner. Grunnen Zantac er ryktet til drivstoff vekttap er på grunn av sin tilsynelatende evne til å føle deg full. Hvis du spiser selv når du føler deg full, vil en slik virkning sannsynlig har ingen peiling på vekten din.

Snakk med legen din. Selv om det er lite sannsynlig at du vil motta Zantac for vekttap, kan legen forskrive medikamentet for andre enn de som er på etiketten grunner. Ifølge Food and Drug Administration, er Zantac for behandling av magesår, halsbrann, blødning i øvre del av magen og magen skader fra andre rusmidler.

Vurdere en erstatning. Fiber har vist seg å gjøre akkurat det ting Zantac er ryktet å gjøre: det gjør at du føler deg full, og det krever ikke en resept eller en tur til apoteket. Mat rik på fiber omfatter mange frukt, korn, grønnsaker og bønner.