Digidexo.com

Instruksjoner for Self Akupressur for Weight Loss

Vekttap er viktigere enn noensinne, ikke bare for de siste 10 forfengelighet pounds, men for folk som trenger å gå ned i vekt for å redde deres liv. Men det mange ikke har tid til å trene eller gå for en time-lang tur hver dag. Faktisk kan det være vanskelig å få plass i enhver tid i det hele tatt å ta vare på kroppen din. Selv akupressur er enkel og kan gjøres hvor som helst, når som helst.

Akupressur Definert

Som en del av tradisjonell kinesisk medisin, bruker akupressur spesifikke punkter i kroppen for å gjenopprette balansen. Teorien er at tre punkter på ekstremitetene er koblet til hjernen, som i sin tur er koblet til en annen del av kroppen. For eksempel, i området mellom tommelen og pekefingeren kobles til hjernen, og deretter videre til tykktarmen. Ved å massere disse punkter, vil området som er koblet til det bli påvirket.

Akupressur og Vekttap

Vekttap er vanligvis avsporet på grunn av inntak av for mange kalorier. Mange dietter fokuserer på å kutte så mange kalorier for å forbrenne lagret fett at det gjør at du føler deg sulten, og du begjærer mat som ikke er sunn. Ved hjelp av trykkpunkter som stimulerer appetitten hjelper deg å kontrollere matinntaket. Et sunt fordøyelsessystem er også avgjørende for å holde appetitten i kontroll. Ved å stimulere trykkpunkter som gjør at organene brukes i fordøyelsen, vil du føle deg mett raskere, og det vil bidra til å kontrollere mengden mat du spiser. Dette er bare to av mange områder som spiller en rolle i vekttap.

Refleksologi Maps

Selv akupressur trenger ingen avtaler med en utøver. Dette ikke bare sparer du tid, men penger i tillegg. Først må du finne refleksologi kart over fot, hånd, øre og kropp. Med disse fire kart, er du klar for selv akupressur. Studer dem og sørge for at du er kjent og komfortabel å lese dem.

Trykkpunkter

For vekttap, må du fokusere på flere områder. På øret kartet, finn appetitt undertrykkelse punktet. På kroppen kartet, finne punktene for nyrer, mage, tykktarmen, binyrene og væskeansamlinger. Hånden kartet viser hvor den store eliminering poenget er. Sørg for at du kan finne disse områdene på kroppen din.

Masserer Pressure Points

Begynn økten ved å gi deg selv en treg full massasje av begge hendene og føttene. Ikke rush gjennom dette. Hvis du finner et område som er øm, se på kartet, og finne ut hvilken del av kroppen er knyttet til dette området. Hold området i 30 sekunder og så la gå. Gå videre til spesifikke områder for å holde på vann, binyrer, nyrer, mage og deretter tykktarmen. Derfra videre til appetitt undertrykkelse. Avslutt økten med stor eliminering punktet. Dette frigjør giftstoffer, så vær klar over hvor mye press du bruker. For mye press kan gjøre at du føler deg kvalm.