Digidexo.com

Mat for å unngå for Weight Loss

Ønsker du å miste et par pounds? Bra for deg! Analysere matinntaket er en god start. Formelen for vekttap er enkel: Spis færre kalorier enn du forbrenner. Motsatt, er formelen for vektøkning spise mer kalorier enn du forbrenner. Med dette mantraet i bakhodet, husk at noen matvarer bidra mer mot overdreven kaloriforbruk enn andre, og bør unngås for vekttap.

Fried Foods

Noen stekt mat, som mozzarella pinner, er helt klart skyldig i tipping skalaen. Imidlertid vil alle matvarer nedsenket i oljen i en lengre tidsperiode er usunn. Mens stekt squash, løk eller sopp kan høres ufarlige på grunn av deres vegetabilsk navn, de er lastet med arterie-tilstopping mettet fett og er høy i kalorier. For vekttap, unngå mat kokt i olje. Jo bedre alternativ er å tilberede grønnsaker i et lag av vann til damp dem. Oljer og fett er ikke dårlige ting (i virkeligheten, de er avgjørende for din diett), men de bør inntas i moderate mengder. Ifølge mypyramid.gov, antyder at FDA bare 5 til 7 ss av oljer i døgnet.

Bearbeidet mat

Bearbeidet mat er strippet av essensielle næringsstoffer og mineraler, noe som betyr at det å spise dem vil gjøre deg mer sulten for en lengre tid. Bearbeidede matvarer inneholder hvitt brød, donuts, kaker, godteri og pasta laget med bleket hvitt mel. Bytt ut disse matvarene for fullkornsprodukter. Mens carb-tunge matvarer, selv fullkornsprodukter, kan bidra til vektøkning, hele hvete matvarer rike på fiber hjelpe deg å føle fyldigere for en lengre tid. Selv om karbohydrater er en viktig kilde til drivstoff for kroppen, begrense stivelsesholdige karbohydrater (som brød og pasta) hvis du ikke trener for å fremme vekttap.

Ernæringsmessig Barren Foods

Kroppen din vil videresende tegn på sult hvis nærings mangler danne. Sult er kroppens måte å si: "Jeg trenger oppmerksomhet!" Dette kan bety mer drivstoff (karbohydrater), men det kan også være et behov for et bestemt næringsstoff. Så lenge kroppen ikke får det næringsstoffet, vil kroppen din ønsker å spise til det behovet er oppfylt. Dermed unngår matvarer lite næringsstoffer: de inkluderer potetgull, hvite bagels, muffins, kjeks og andre matvarer høy i karbohydrater, men lite fiber og mineraler. Les ernæring etiketten for å fastslå fiber, jern og protein innhold. Hvis disse snacks ikke inneholder tilstrekkelige mengder av disse næringsstoffene (vanligvis 10 til 20 prosent av daglig anbefalt inntak), hoppe over dem. Mange av disse snack matvarer nevnt kunne bli forkynt som "lavt fett" eller "lavkalori", men som ikke oversette til satiating eller nærende kroppen din. Næringsrike matvarer som frukt og grønnsaker for å holde satiated og næret spise. For mer informasjon om nærings golde matvarer og metthetsfølelse, se Resources nedenfor.

Kjedsomhet Foods

Mange mennesker spiser mat foran TV, på kino, mens sosialt samvær - og kalorier raskt haug på. "Kjedsomhet foods" er alle de små snacks spist i løpet av dagen som går ubemerket av hjernen din, men er definitivt lagt merke til av kroppen din. Hvis du sitter ned for å se på et TV-show, planlegge fremover ved å gripe en liten bolle og fylle det med mat i stedet for å spise rett ut av boksen. "Lifetime Fysisk Fitness and Wellness" funnet i en studie at deltakerne som fikk en større pose med mat for en ettermiddag snack spiste mer kalorier enn de som fikk en mindre pose med mat.

Hvis porsjonskontroll er vanskelig, snack på matvarer med en ubetydelig mengde kalorier som gulrøtter og selleri. Når venner er på besøk, arrangere sunne drikkevarer og snacks som et fruktfat og club soda blandet med fruktjuice. Enten eliminere eller erstatte dårlige matvarer med sunne matvarer kan holde "kjedsomhet mat" forbruk i sjakk.

Betraktninger

Ingen enkelt mat bør unngås for vektøkning. En cookie vil føre til vektøkning hvis det samlede kostholdet er full av usunn mat. Men hvis kostholdet er rikt på sunn mat, en liten siden pommes frites en gang i måneden vil ikke resultere i en fem-kilos vektøkning over natten. Vektøkning skjer når du gjør vanligvis dårlige valg, og dermed spise mer kalorier enn du forbrenner. Vær mer oppmerksom på generelle kosthold enn av bestemte matvarer for vedvarende, sunn vekttap.