Digidexo.com

Hvordan å motivere sunne endringer

Hvordan å motivere sunne endringer


Motivasjon er nøkkelen til å endre seg. Enten du tenker på å adoptere et sunnere kosthold, ønsker å gå ned i vekt og trene mer, eller bare ønsker å forbedre helsen din ved å eliminere overflødig stress og angst, må du finne stasjonen i deg selv til å gjøre det. Å bli klar over at du trenger og ønsker endringer i livet ditt er bare ett skritt i prosessen med transformasjon. Inneha den interne harddisken til å holde seg til disse endringene selv før du ser betydelige resultater er mer et spørsmål om mental besluttsomhet enn fysisk anstrengelse.

Hvordan å motivere sunne endringer

•  Tenk på konsekvensene av ikke å gjøre noen endringer i det hele tatt. De fleste er uvillig til å endre på noen nivå, og vil heller ikke gjøre store livs justeringer med mindre absolutt nødvendig. For eksempel vurdere hva ville du gjøre hvis du ikke søker etter en annen jobb som er mindre stressende. Timeplanen din vil mest sannsynlig bli ekstremt full, og du vil ikke ha kvalitet tid til å tilbringe med sine kjære. Du vil også være for utmattet til å trene eller gjøre hjemmelaget mat etter jobb, som kan føre til ikke å spise regelmessige måltider, eller gripe usunn fast food, noe som resulterer i uønskede pounds og treghet.

Vurdere fordeler å justere ditt liv på en måte som inkluderer flere sunne vaner. Hvis du satse på en jobb som lar deg vise frem din kompetanse og tilbyr en mindre anstrengende arbeidsdag, vil du ha mer tid til å tendens til andre områder av livet ditt, inkludert trener regelmessig og opprettholde et aktivt sosialt liv. Den reduserte stressnivået du føler vil resultere i bedre humør og evne til å tenke klarere.

Motivere deg selv ved å holde selskap med folk som allerede har oppnådd hva du håper å oppnå. For eksempel, hvis du ønsker å miste en betydelig mengde vekt, snakke med et familiemedlem som har gjort det, og spør ham om livsstil endringer han har gjort for å bli kvitt vekt og holde den av. Vedta noen av din kjære ens vaner, som å spise en sunn snack av rå frukt eller grønnsaker et par ganger om dagen, eller ta en tur etter middag.

Prøv noe nytt som er knyttet til de endringene du ønsker å gjøre og ta hensyn til hvordan du føler deg etterpå. Hvis du har vært seriøst vurderer å jobbe ut, men har en streng fremdriftsplan, ta en tur i løpet av lunsj i stedet for å bo på skrivebordet. Du kan føle deg litt forfrisket etter lunsjen. Når du går ut av din komfortsone bare litt og oppleve en merkbar endring, vil dette motivere deg til å fortsette å endre til du får ønsket resultat.

Skriv i en dagbok hver dag for å kartlegge utviklingen. Når du er i stand til å se tilbake på tidligere posteringer og merker at du er nærmere målet ditt, vil dette øke stasjonen for å fortsette å gjøre sunne endringer som slutter giftige forbindelser, spise mindre bearbeidet mat, eller trener minst tre ganger i uke.

Lag en forpliktelse som vil be deg om å fortsette å lage de sunne endringene du har startet. For eksempel, betale for en gym medlemskap. Du vil bli motivert til å gå på treningsstudio slik at du ikke vil tape penger. Eller, ta en meditasjon klasse for å få tips om hvordan du kan endre tenkemåte og slutte å motsette endringer som er bra for deg.