Digidexo.com

Hvordan å balansere sukker på Atkins Diet

Atkins dietten er en lav-karbo diett. Dette betyr at du har ikke lov til å spise noe raffinert sukker, men senere i dietten har du lov noen naturlig sukker som frukt. Til å begynne med, kan det høres umulig å gi opp sukker. Men, du virkelig kan gjøre det, og det vil bli enklere med tiden. Følgende forslag vil hjelpe deg med å håndtere sukkerinntak på Atkins dietten.

Hvordan å balansere sukker på Atkins Diet

•  Siden Atkins dietten er en lav-karbo diett, må du eliminere alle sukker. Ved første, er dette veldig vanskelig, spesielt hvis du er vant til å spise sukker på en daglig basis. Men etter de to første ukene vil du merke at du ikke lenger har krav til sukker. Det er fordi du har eliminert den fra kosten din lenge nok til å ikke lenger ønsker den. Du kan erstatte vanlige Colas for diett for å hjelpe deg å gjøre overgangen.

En annen måte å balansere sukker på Atkins dietten er å spise no-carb desserter. I løpet av de første to ukene eller så vil du ikke ønsker å spise noen desserter i det hele tatt, selv de ikke-sukker-lagt seg. Det er fordi de to første ukene handler om å få sukker og karbohydrater ut av systemet. Når du ikke spiser noen karbohydrater vil kroppen gå inn i ketose hvor det brenner fett til energi siden det er ingen karbohydrater å brenne. Men, når du kommer til andre eller tredje faser av diett du kan nyte din søt tann uten sukker-lagt desserter og iskrem. Det finnes en hel rekke desserter som er lav carb og perfekt for folk på Atkins dietten.

Reading etiketter er en viktig måte å balansere sukker inntaket på Atkins dietten. Det er vanskelig å vite hva som har høyt sukkerinnhold og hva som ikke, så alltid lese etiketter. Det er nok av ting som vil overraske deg med den ekstra sukkerinnhold, så alltid lese etikettene før du spiser noe. Hvis du virkelig ønsker å være vellykket på Atkins diett, da vil du lære å lese etiketter og til slutt vite hva slags mat du kan spise og de du må unngå.

Hint

  • Når du er i tvil, ikke spise den!
  • Vokt dere for honning-belagt matvarer; det er bare sukker!