Digidexo.com

Substance Abuse Treatment for Teens

Tenåringer som angir rusbehandling vanligvis gjøre det på oppfordring fra sine foreldre etter en kjøre på med loven, dårligere på skolen eller problemer hjemme, ifølge drugrehabtreatment.com. Bestemme hvorvidt ungdoms rusmisbruk er ledsaget av coexisting psykiske lidelser eller dysfunksjonelle familiestrukturer er nøkkelen til behandling av tenåringer.

Typer behandling

Inkludering av familiemedlem i rusbehandling er avgjørende. Tenåringer med rusmiddelproblemer har mange alternativer for behandling, ifølge nationalyouth.com. Noen av de populære behandlingstilbud er offentlig dag på skolen, bolig behandling, terapeutiske kostskoler og polikliniske og dag behandlingstilbud.

Haster med behandling

Teen rusmisbruk bør behandles umiddelbart. I løpet av tenårene hjernen er fremdeles under utvikling og rusmisbruk kan gjøre permanent skade. Finne en form for behandling som fungerer best for tenåringer med rusmiddelproblemer er avgjørende for god helse og overlevelse.

Beste behandlingstilbud

Døgnbehandling av tenåringer som lider av rusmisbruk kan utføres i internatskoler, villmarksprogrammer eller bolig behandlingsprogrammer. Villmarks rusbehandling programmer tar tenåringer ut av hjemmemiljø og sette dem i et kontrollert miljø der deres rusmisbruk kan håndteres utelukkende, i henhold til villmark-programmer-info.com.