Digidexo.com

Grapefrukt Fiber Cleanse

Grapefrukt har mange helsefordeler, inkludert høye nivåer av vitamin C og antioksidanter. En av grapefrukt mindre kjente fordeler er avledet fra den inneholder pektin. Pektin er et løselig fiber med mange rensende egenskaper som kan bidra til lavere kolesterol, forebygge nyrestein, beskytter mot lungekreft og tykktarmskreft og avgifte kroppen.

Grapefrukt fordeler

I tillegg til vitamin C, grapefrukt inneholder vitamin A, kalium, folat, kalsium, jern, lykopen, og antioksidanter. Det kan hjelpe til å senke kolesterol og redusere faren for kardiovaskulær sykdom. Den lykopen funnet i grapefrukt kan redusere risikoen for visse kreft, spesielt prostatakreft, som kan en grapefrukt største antioksidanter.

Grapefrukt Fiber

Grapefrukt inneholder pektin, et oppløselig fiber som kan binde seg til kolesterol og hindre den fra å bygge opp i arteriene, og dermed forebygge hjertesykdom og senke kolesterolnivået. Grapefrukt pektin bidrar til å opprettholde lave blodsukkernivået, hjelpe deg å føle deg mett og fornøyd og hindre den plutselige toppene i blod sukker som gjør at du føler deg sulten. Fordi det er et løselig fiber, pektin absorberer vann og ekspanderer når den passerer gjennom kolon, og legger vekt på avføring og bidrar til å hindre forstoppelse. Det fjerner bakterier og bygget opp avfall fra tykktarmen, bidrar til å rense kolon og vedlikeholde generelle kolon helse.

Legge Grapefrukt til kosthold

Både blond og rød grapefrukt har sammenlignbare fiber nivåer; imidlertid har den rensende effekt av røde grapefrukt vist seg å være nesten to ganger så effektiv som de av blondt grapefrukt. Prøv å spise halvparten av en frisk rød grapefrukt daglig med frokost til å senke kolesterol-og triglyseridnivåer. For beskyttelse mot nyrestein, lunge og tykktarm kreft, og for å øke leverenzymer som fjerner giftstoffer fra kroppen, drikk tre 6-oz. glass grapefruktjuice per dag.