Digidexo.com

10 Dag Flytende Detox

Ved hjelp av en flytende detox kan være en god måte å eliminere kroppens giftstoffer, øke energi og gjenopprette kroppens naturlige metabolic rate. Mange detox programmene fungerer over et par-dagers periode, men det er 10-dagers flytende detox-programmer som er grundig, samtidig som det gir deg energi og næringsstoffer for å holde seg friske.

Forbered Hunger

For de av oss som liker å spise tre regelmessige måltider (eller flere) om dagen, noe som eliminerer hele matvarer fra kostholdet vårt i 10 dager kan virke skremmende. Dealing med konstant sultfølelse gjennom i løpet av detox tyder på at du ikke forberede kroppen din for mangel på mat.
Detox-programmer som Master Cleanse foreslår å ta en uke før detox for å forberede kroppen din. Måten dette gjøres er å konsumere bare rå frukt og grønnsaker. Du kan starte med en lett dressing for en dag, men da bør bare bruke en frisk sitronsaft dressing hvis noen i det hele tatt. Dette vil forberede tarmsystem for mindre bulk kommer gjennom og næringsopptak.

Liquid

Kortere detox-programmer kan foreslå bare vann. En 10-dagers detox krever at du gir mer ernæringsmessig substans til kroppen din til å opprettholde energi og helse. Noen detox-programmer foreslår at du bruker bare fersk presset juice. Legge friske urter vil øke ernæringsmessige og medisinske effekten av rens. Bruk frukt høy i antioksidanter som sitrus, blåbær, acai bær, pasjonsfrukt og jordbær. Juice mister sin antioksidantegenskaper raskt etter å ha blitt klemt, så sørg for å gjøre juicen ofte og så tett til forbruk som mulig.
The Master Cleanse bruker en sitron blanding med Cayenne (for å bidra til å fjerne slim) og lønnesirup. Dette gir alle de næringsstoffene kroppen din trenger over 10 dager, ifølge den å programmere.

Safety Issues

Det er vanlig å ha en periode i løpet av en rens der du føler deg verre enn forventet. Du prøver å fjerne giftstoffer for bedre helse og trivsel, men i stedet du føler deg svak og syk. Dette skyldes at fettcellene blir frigjøre giftstoffer som de blir metabolisert. Fortsett å stå løpet ut med væske for å frigjøre disse. Vær forsiktig så du ikke bruker for mye vann (ikke mer enn tre liter per dag) for å hindre elektrolyttforstyrrelser. Rådfør deg med legen din om hvorvidt eller ikke du er frisk nok til å gjøre en rens. Det er mange som er sterkt uenig med bruk av rensing og i stedet anbefaler et sunt balansert kosthold med trening for å tillate kroppen å gjøre det den er designet for å gjøre.