Digidexo.com

Bruk av Aloe Vera Gel

Bruk av Aloe Vera Gel


Bruken av aloe vera gel er rikelig. Fra århundrer lang fortid til dagens moderne, beholder aloe sitt rykte som en allsidig hud rette. Fordi mest nytte av aloe vera gel kommer direkte fra anlegget i seg selv, er det lurt å ha en eller to aloe planter som vokser i ditt hjem.

The Plant

Aloe planten er en saftig inneholder en kul gulaktig gel innenfor sine tykke blader. Ved bruk av aloe fra anlegget, er det så enkelt som å kutte et blad og skjære den åpen for å avdekke gel innenfor. En skje eller kniv vil være tilstrekkelig til å skrape ut av gelen.

Tilgjengelighet

Planter kan fås fra planteskoler og plantebutikker. Gelen kan kjøpes i de fleste naturlige leve eller naturlig matbutikker i flaskeform. Mange kommersielle produkter inneholder aloe gel.

Solbrenthet

Aloe gel er en tid-testet smokken for brannsår av alle slag. Solforbrenning er ofte behandlet med aloe for sin kjøling, helbredende egenskaper.

Skin Softener

Gelen er ofte lagt til kommersielle skjønnhetsprodukter på grunn av sine mykgjørende egenskaper. Det er fordelaktig i behandling av akne, og kan brukes direkte fra planten eller flasken for grunnleggende hudpleie.

Hemorrhoid Relief

Fordi aloe vera er snerpende, kan det være effektive i å redusere hevelse av hemorrhoidal vev med ekstern applikasjon.

Natural Hand Sanitizer

Aloe vera gel kan bli funnet i mange naturlige rensemiddel produkter. Det er et fortykningsmiddel og motvirker irritasjon av et alkoholbasert rensemiddel.