Digidexo.com

Hvordan å børste tennene med isvann

Hvordan å børste tennene med isvann


Plakk er et tynt lag av bakterier som coats tennene, noe som resulterer i hulrom. Pusse tennene mellom to og tre ganger om dagen reduserer plakk og forbedrer den generelle helsen til tennene. Børsting kan bruke opp til anslagsvis 36 liter vann per person på en gitt dag, og det kan være utrygt mens du reiser i utviklingsland. Ice must ved lov skal renses, selv i utviklingsland. Så, uansett hvor du er i verden, pusse tennene med isvann gir en kul og miljøvennlig måte å praktisere god munnhygiene.

Bruksanvisning

Hvordan å børste tennene med isvann

Sett isbiter i din åtte unse glass vann; la stå i ca ett minutt. Dypp tannbørsten i et glass isvann; deretter bruke tannkrem til din fuktet tannbørste.

Enkel tannbørsten i munnen, går sakte for å gi tennene tid til å venne seg til kulden. Puss tennene i en opp-og-ned eller sirkulær bevegelse for mellom ett og to minutter. Børste tungen også, for å fjerne bakterier og forbedre lukten av pusten.

Spit din skummende tannkrem ut. Ta en munnfull av isen vann i munnen og svisj, så spytte. Dypp brukt tannbørste ned i isvann for å rengjøre; virvle rundt den i vannet for å fjerne all tannpasta og bakterier. Kast det brukte vannet og sette din tannbørste på et trygt sted.

Hint

  • Selv i utviklingsland, må isbiter bli renset, så om du er hjemme eller i utlandet, kan du pusser tennene trygt å bruke isvann.
  • Ikke ta isbiter direkte i munnen for å tygge dem mens børsting; knaser dem kan skade tennene.