Digidexo.com

Forekomst og utbredelse av stamming hos barn

Forekomst og utbredelse av stamming hos barn


En stamme er lett gjenkjennelig da det fører til de berørte enkelte å sette unødvendige stavelser i enkeltord eller setninger. Denne tilstand er egnet til å hindre tillit, spesielt hos unge barn, fordi det gjør tale i sosiale situasjoner en ekstra belastning, på grunn av reaksjonen av et barns likemenn.

Fakta

Mindre enn 10 prosent av alle barn stamme for en betydelig tidsperiode, og mest naturlig å vokse ut av tilstanden. Hvis du oppdager at barnet ditt stammer i mer enn seks måneder, kan det være lurt å se nærmere på behandlingen som tilstanden kan forverres hvis barnet begynner å motta negativ oppmerksomhet fra jevnaldrende.

Identifikasjon

Flere faktorer er knyttet til stamming. Høyt stress hjemme eller på skolen kan føre barna til å utvikle en stamme eller stotre. Genetikk kan også spille en rolle i utviklingen av en stamme. Hvis en umiddelbar familiemedlem har en betydelig stamme, er det mer sannsynlig at barnet vil utvikle en. Utviklingen av hjernen kan også føre til et barn å stamme som noen barn prosess tale mønstre i mindre vanlige områder av hjernen enn andre.

Løsning

Mange barn kan overvinne en stamme ved å fokusere mindre på stamme selv. Ved å fokusere på stamme, det setter mer press på personen, og kan faktisk føre til at stamme å forverres. Logopedi er også en svært effektiv metode for å kontrollere eller eliminere stamme. Noen leger kan foreskrive medisiner for å hjelpe til med stamme, men denne metoden er mindre vanlig enn andre.