Digidexo.com

Hva er den ernæringsmessige verdien av Tapioca?

Hva er den ernæringsmessige verdien av Tapioca?


Den ernæringsmessige fordelene du får fra en annen rett laget med tapioca kommer først og fremst fra de andre ingrediensene blandes med det. Hvis du liker tapioca pudding, inneholder melk essensielle næringsstoffer, men på egen hånd, betyr tapioca har ikke mange vitaminer og mineraler. Den inneholder en liten mengde jern, imidlertid, og det er en god kilde for energigivende karbohydrater.

Tapioca Oversikt

Tapioca kommer fra roten av kassava anlegget, som er skrelt, gjennomvåt, presset og tørket. De tørkede røtter er bakken eller flak og bearbeides til forskjellige former, slik som mel og perler. Tapioca mel brukes til å tykne matvarer som supper og pai fyllinger, mens perler blir ofte brukt til å lage pudding. Perler opprettholde sin form under matlaging og utvikle en gummy tekstur. Tapioca er naturlig glutenfritt og har ingen smak, men perler er ofte farget og smakstilsatt.

Pakket med karbohydrater

En åttendedel kopp ukokt tapioca perler, som er omtrent det beløpet som trengs for å lage en porsjon pudding, inneholder 17 gram totalt karbohydrater. Dette beløpet gir 13 prosent av den anbefalte kosten kvote for karbohydrater på 130 gram. Tapioca ikke leverer en betydelig mengde fiber eller sukker, noe som betyr at nesten alle karbohydrater består av stivelse. De 68 kalorier i 1/8 kopp ukokt perler kommer nesten utelukkende fra stivelse fordi vanlig tapioca inneholder ikke fett og knapt et spor av protein eller sukker, ifølge US Department of Agriculture.

Touch of Iron

Hvis du spiser en større del, får du en liten mengde mangan og kalsium, men den eneste andre næringsstoffer du får fra tapioca er jern. Du trenger jern for å opprettholde et sunt immunsystem og for å sikre dine røde blodceller levere oksygen gjennom kroppen din. En åttendedel kopp ukokt tapioca perler inneholder 0,3 milligram jern. For menn utgjør dette fire prosent av den anbefalte kosten kvote på 8 milligram; kvinner under 50 gevinst bare ca 2 prosent av sin RDA fordi de trenger 18 milligram daglig.

Øke Næringsstoffer

Melk og egg som brukes til å lage tapioca pudding lage en rett som leverer protein, kalsium og vitamin B-12. Hvis parabolen inneholder helmelk i stedet for lettmelk, er det også høy i fett. En en-kopp servering av ready-to-eat tapioca pudding har 34 gram sukker, ifølge USDA National Nutrient Database. Nesten alt er tilsatt sukker, noe som betyr at du vil konsumere tilsvarende åtte teskjeer sukker.