Digidexo.com

Puffy øyelokkene Remedy

Puffy øyelokkene Remedy


Puffy øyelokkene påvirker begge kjønn, selv om kvinner synes mer opptatt av problemet. Puffy øyelokkene gjøre øynene ser hovne og slitne og kan gjøre det vanskelig å bruke sminke. Avhengig av alvorlighetsgraden, kan puffy øyelokkene selv gjøre det vanskelig å åpne øynene.

Årsaker

Årsaker til puffy øyelokkene inkluderer mangel på søvn, høyt blodtrykk og allergiske reaksjoner. Hormonelle ubalanser og for mye salt føre til væskeretensjon, en av de viktigste årsakene til puffy øyelokk. Under graviditet, hormonelle ubalanser forårsake kvinnens hele kroppen til å hovne opp, inkludert øyne og øyelokk. En allergisk reaksjon på mat, eller dander og pollen kommer inn i øynene, kan irritere sensitiv hud rundt øynene, som fører til rødhet og betennelse. Andre irritanter inkluderer kontaktlinser, mascara og øyenskygge. Noen mennesker synes å ha en genetisk predisposisjon for puffy øyelokkene.

Tegn og symptomer

Tegn og symptomer på puffy øyelokkene inkluderer rødhet rundt øynene og på øyeeplet, vedvarende kløe, mørke ringer under øynene, vanning av øynene, og hevelse under øynene og i hjørnene. Kløe og rødhet kan være svært ubehagelig og belastende. Ønsket om å klø øynene for å lindre kløe kan gjøre problemet verre. Mørke ringer under øynene og hovne øyelokk gjøre en person ser sliten og eldre enn hun er.

Tiltak: Urter og grønnsaker

Kamille og agurk er naturlig rettsmidler for å lindre puffy øyelokkene. Den anti-inflammatorisk agenter i disse naturlige produktene hjelpe rolig og redusere hevelse når det påføres direkte på øyet området. Suge kamille te poser i kokende vann, la dem avkjøles og plassere poser på øynene i 10 til 15 minutter. Eller suge en bomullsdott i te, vri ut overflødig væske og plasser elektrodene på øynene dine. For å bruke agurk, kuttet to tynne skiver og legg dem over øynene i minst 10 minutter.

Tiltak: Cold Compress

En kald kompress av frosne erter eller knust is innpakket i en myk vaskeklut er en annen enkel hjem middel for puffy øyelokkene. Den kjølende følelse bidrar til å redusere betennelse, eliminere rødhet og berolige kløe. Plasser kald komprimere over øynene dine mens du ligger nede. La kaldt å sive inn i øyelokkene i minst 10 minutter for best resultat.

Tiltak: Eye Gel og øyedråper

Noen øyedråper og øye gels er spesielt formulert for å bekjempe virkningene av puffy øyelokkene. Øyedråper er vanligvis brukes til å redusere kløe og rødhet, mens øyet gels brukes rundt øynene for å lindre hevelse. Aktive ingredienser inkluderer beroligende planter og urteekstrakter som grønn te, trollhassel og agurk. Påfør øyet gel hver morgen og kveld for de mest effektive resultater.

Tiltak: Aloe Vera

Aloe vera gel er et naturlig ekstrakt avledet fra aloe saftig plante. Lokal applikasjon av gel bidrar til å redusere hevelse, berolige kløe og lindre rødhet. Tips: Plasser aloe vera gel i fryseren i noen minutter, deretter bruke det på øynene dine for en mer kjølende effekt. Hvis du ikke har råd merkenavn øye geleer, er aloe vera gel et flott alternativ.

Forebygging / løsning

Du kan redusere sjansene for å få puffy øyelokkene. Unngå for mye alkohol og salt forbruk og koffeinholdige drikker som kaffe og brus. Drikk mye vann for å hindre vannretensjon og dehydrering, som begge kan føre til puffy øyelokkene. Få syv til åtte timers søvn hver natt for å hindre puffy øyelokkene som følge av utmattelse. Fjern all sminke og eventuelle kontaktlinser før du går i dvale for å unngå irritasjon.