Digidexo.com

Hvordan kjøpe øyedråper

Hvordan kjøpe øyedråper


Øyedråper er et nyttig mellom for avgivelse av en rekke legemidler, fra «tårer» til steroider. For å oppnå optimale resultater med øyedråper, har en lege diagnostisere okulær tilstand og deretter kjøpe et produkt spesielt egnet for den situasjonen du trenger for å behandle.

Hvordan kjøpe øyedråper

•  Kjøp en antihistamin, som Azelastine eller emedastins, for å avlaste rødhet og kløe i øyet forårsaket av allergi. Disse stoffene hindrer blodårene i øyet fra hevelse og er mindre tørking enn sine muntlige kolleger. Antihistaminer er tilgjengelige over-the-counter og på resept.

Kjøp en decongestant øyedråper for å lindre rennende øyne. Slimhinneavsvellende dråper, som naphazoline hydroklorid eller tetrahydrozoline hydroklorid, bidra til å redusere væskeproduksjonen og legge til rette for drenering av krympende blodkar i øyet. Unngå å bruke denne typen slipp for mer enn et par dager, eller symptomer kan forverres.

Få en resept for å kjøpe ikke-steroid antiinflammatorisk middel (NSAID) type øyedråper, som ketorolac og nepafenak. Disse dråper redusere smerte og betennelse ved å hindre kroppens produksjon av prostaglandiner under en allergisk reaksjon.

Skaffe kortikosteroider som prednison eller Loteprednol etabonate, for å redusere rødhet og irritasjon i løpet av en allergisk reaksjon. Disse dråpene er tilgjengelig på resept bare og arbeid ved å imitere kortisol, et naturlig forekommende hormon som produseres for å hjelpe kroppen med å takle stress.

Se en lege for å diagnostisere en bakteriell eller viral infeksjon i øyet og foreskrive spesielle dråper. Antibiotiske øyedråper, som tobramycin, helbrede bakterielle infeksjoner. Ta antibiotika som anvist for hele kurset anbefales, selv om symptomene bedres, for å unngå et tilbakevendende infeksjon. Hvis infeksjonen er viral, for eksempel en herpes øyeinfeksjon, kan legen forskrive en antiviral øyedråper som adenin arabinoside.

Velg kunstige tårer å smøre og rense tørr, kløende øyne. Disse dråpene er allment tilgjengelig over-the-counter i en rekke merker.