Digidexo.com

Slik fjerner sukker fra kostholdet ditt

Slik fjerner sukker fra kostholdet ditt


Enten du ønsker å kutte ned på sukker eller eliminere alt sukkerholdig fra kostholdet ditt, det er skritt du kan ta for å sikre suksess. Sukker er funnet i noen åpenbare kilder som iskrem og godteri, men det finnes også skjulte kilder hvor sukker lurer. Fjern sukker fra kostholdet ditt ved å lese etiketter besatt, omskolering måten du tenker på mat, og distraherende når en sukker fikse ringer.

Slik fjerner sukker fra kostholdet ditt

•  Se over etikettene på maten. Sugar av noen andre navn er fortsatt sukker. Søk etter ingredienser som slutter på "ose", slik som fruktose (fruktsukker), sukrose (sukker), maltose (maltet sukker, slik som i øl), galaktose, og selv laktose (melkesukker). I det sistnevnte tilfelle, kan melken ha 14 g sukker i en 8 oz. glass. Mange fettfri eller lav-fett matvarer kompensere for deres mangel på fett (som vår smak knopper gjenkjenner) med ekstra sukker. Bestem deg for hvor mye sukker du ønsker å konsumere på en dag og deretter planlegge måltidene deretter.

Oppdag sukker i alle dens skjulte former. En sjokolade bar kan være et opplagt sted hvor sukker har seg selv, men andre matvarer er sleipe, cosseting sukker hemmelighet. Hvis du eliminere alle sukker fra kosten din, ikke glem "den andre hvite ting." Hvit potetstivelse er raskt konvertert til sukker i kroppen din, som er hvitt mel, hvit pasta og hvit ris. Frukt er en sunn kilde til vitaminer og ifølge noen studier som en fra forskere i Canada, kan tilby beskyttelse mot enkelte typer kreft. Men hvis du trenger å eliminere alle sukker fra kosten, frukt og fruktjuicer kan måtte gå.

Toss fristelser, eller enda bedre, donere dem til en lokal mat pantry. Hvis du trenger å fjerne alt sukker fra kosten din, men vet du ikke kan leve uten marshmallows eller appelsinjuice, gjøre dem knappe.

omskolere måten du tenker på hva du spiser. Mange feire spesielle anledninger med en rik, søt dessert. Nyt frukt i stedet, med fokus på mat som en organ-nærende verktøyet som skal brukes for helsen i stedet for en tilfredsstillende selv besettelse å bli fortært. Hvis du eliminere alle sukker, belønne deg selv med en ny aktivitet, hobby, antrekk eller kort tur. Gjør sukker mindre av en prioritet og bette helsen din en fremtredende mål.

distrahere deg selv i den uunngåelige øyeblikk av svakhet. Hvis du lurer på, "Hvorfor gjør jeg dette lenger?" eller "Er en håndfull av cookies virkelig kommer til å gjøre vondt?" forlate en tur, ringe en venn, klippe verftet, ta opp på e-post, gjøre forskning på de negative effektene av vårt moderne kosthold, eller til og med starte en gruppe for mennesker som prøver å leve sunt.

forsyne kroppen med vitaminer og mineraler den trenger. Kjøpe friske grønnsaker, kjøtt og hele korn. Bestemme hvor og hvordan du skal levere hva kroppen din trenger. Ta en multivitamin, spesielt hvis du eliminere alle matvarer med noe sukker i dem, men forstår at en multivitamin ikke kan gjøre opp for et dårlig kosthold.

Hint

  • Kjøp en god lav-sukker eller sukker-fri kokebok, eller bla gjennom noen av de lavt sukker-matlaging nettsteder. Det er hundrevis.
  • Ikke kutt ned på sukker, spesielt hvis du skal fjerne alle kilder som frukt eller melk, med mindre du arbeider med en lege og har en forsiktig plan for å fylle vitamin annullert. Kalium er ett vitamin du trenger å finne en måte å levere. Den finnes i de største beløpene i relativt søt mat som bananer, poteter, melk og honningmelon, og er vanskelig å få nok av multivitamin. Melk leverer sårt tiltrengte kalsium, vitamin D, kalium og andre vitaminer.