Digidexo.com

Tips for å øke vekttap

I ethvert kosthold, det kommer den uunngåelige tregere eller platå. Dette er hva som skjer når kroppen begynner å tilpasse seg din nye livsstil, og du går fra å miste vekt jevnt hver uke for å miste den i dribs og drabs, eller ikke å miste den i det hele tatt. Mens sunt vekttap bør ikke overstige én til to pounds per uke, det finnes måter å endre livsstil for å oppnå dette målet, og bryte platåer.

Øke aktiviteten

En av de beste måtene å øke din vekttap er å øke aktivitetsnivået. Hvis du er en sofagris, er nå et godt tidspunkt å begynne å gå rundt kvartalet hver kveld. Hvis du allerede gjør cardio, hvorfor ikke legge noen vekter til rutine? Hvis du er en fitness guru, trappe opp intensiteten av hva det er som du gjør. Prøv å gå til en klasse hvor instruktøren kan presse deg hardere enn du vanligvis presse deg selv. Legge til mer aktivitet vil tvinge kroppen til å jobbe hardere, og potensielt øke stoffskiftet å hjelpe deg å forbrenne kalorier raskere.

Porsjonskontroll

Alle kjøper et sett med vekter og målekopper i begynnelsen av deres kosthold for å porsjonere maten ut religiøst. Men ved den andre eller tredje måned de skalaer samler støv i skapet og du er ikke engang sikker på hvor målekopper endte opp. Som et resultat, kan din del kontroll har glidd, og disse ekstra kalorier her og der kan legge opp til en stoppet vekttap plan. Begynn å sjekke dine porsjoner igjen - veie og måle alt som går inn i munnen din.

Vann

Vann er enormt viktig for vekttap innsats. Holde deg hydrert kan utgjøre hele forskjellen i verden. Hvis kroppen din er å holde vann, også holder det på fett og natrium, noe som gjør deg både oppblåst og fast på et platå. Hold en vannflaske med deg og nippe til det hele tiden gjennom dagen. Du bør få mellom seks til åtte glass vann hver dag for å holde deg hydrert.

Spis mer (eller mindre)

Det er overraskende å tenke at for å gå ned i vekt på en diett, må du spise mer, men det er sant. Kroppen din blir vant til hvor mye du spiser i gjennomsnitt, så hvis du stikker til 1500 kalorier om dagen, blir det sittende fast der også. For en uke, prøv å variere kalorier fra dag til dag - 1300 mandag 1800 Tirsdag 1450 onsdag, og så videre. Så lenge tallene sveve rundt kalorimål, vil du bli overrasket over resultatene.