Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på et stramt budsjett

Når du bor på et stramt budsjett, er en sunn livsstil ofte ikke en prioritet. Foods fattige i ernæringsmessig verdi synes å være billigere, og en kostbar gym medlemskap er uaktuelt. Det betyr ikke at vekttap på et stramt budsjett er umulig. Du kan gå ned i vekt mens du ser på budsjettet.

Hvordan å miste vekt på et stramt budsjett

Healthy Eating

Kjøp frosne råvarer. Frukt og grønnsaker er en viktig del av vekttap. De er en sunn snack alternativ og avrunder måltider. Den eneste ulempen er at ferske produkter kan være dyrt. Heldigvis, kan fryses råvarer kjøpes til en brøkdel av prisen. Frosne produkter kan være sunnere enn frisk, fordi det er frosset i løpet av timer for å bli høstet. Enten alternativet er sunnere enn hermetisert råvarer.

Stock opp når magert kjøtt går på salg. Et stramt budsjett betyr ofte tillate ikke for magert kjøtt som koster over $ 4 per pund. Det er derfor det lønner seg å lete etter dagligvareomsetningen. En uke kyllingbryst kan være på salg, og en annen uke ytrefilet kan være markert ned. Se for salg, og du vil alltid ha magert kjøtt på hånden.

Klargjør flere meatless måltider. Meatless måltider er ikke bare sunt, men de kan også spare deg for penger. Hvis du er bekymret for manglende smaken av kjøtt, lage meatless måltider med portobello sopp. Du får smaken av kjøtt, uten fett eller en heftig prislapp.

Stretch dyre ingredienser med hele korn og bønner. Legge hele korn og bønner til dyre ingredienser ikke bare spare penger, men det også fremmer sunn vekttap. Sunne karbohydrater er avgjørende for et sunt kosthold. Best av alt, hele korn og bønner koster en brøkdel av prisen på kjøtt og grønnsaker.

Trening

Vær kreativ med treningsutstyr. Du trenger ikke den siste del av øvelsen. Du kan finne gratis treningsutstyr i ditt eget hjem, hvis du får kreativ. Etter at du er ferdig med en liter melk, skyll kannen ut og fylle den med vann, og du har en manual.

Finn gratis former for trening. En kostbar gym medlemskap er ikke avgjørende for vekttap. Mange områder har gratis treningssentre og gratis turstier. Gjør litt research og se hva som er tilgjengelig i ditt område.

Dra nytte av gratis online verktøy. Internett er lastet med tips og strategier for å gjøre å miste vekt enklere, når du er på et stramt budsjett. Du kan finne verktøy som gjør det enkelt å gå ned i vekt, blant annet vekt diagrammer, BMI kalkulatorer, mat dagbøker og vekttap kalkulatorer.

Hint

  • Ved hjelp av en rekke ulike matvarer i en meatless måltid, kan du møte dine ernæringsmessige mål hver dag.