Digidexo.com

Hjem rette for en appetitt suppressant

Hjem rette for en appetitt suppressant


Slanking er tøff, spesielt når det gjelder å håndtere fristelser. Når du kutter kalorier, er det lett å føle seg sulten hele tiden. Det er nok av slankepiller på markedet som hevder å undertrykke appetitten, men de inneholder ofte kjemikalier som ikke er godkjent av FDA, og kan være usunn. Heldigvis er det nok av naturlige måter å undertrykke appetitten.

Protein

Mat som inneholder store mengder protein er en stor appetitt suppressant. Se etter matvarer som inneholder lite fett og kalorier, men høy i protein. Nøtter er et godt valg; selv om de har noen fettinnhold, er det en sunn type fett som kroppen din trenger, og en liten håndfull vil holde sulten i sjakk. Et annet alternativ er å bruke whey eller soya protein pulver for å gjøre rister. Du kan finne ulike typer protein pulver på helse-butikker og noen dagligvarebutikker. Selv om de er noen ganger dyre, de pakker flere gram protein med færre kalorier enn de fleste andre alternativer.

Vann

Vann er trolig den billigste appetitt suppressant det er. Nipper vann hele dagen holder magen mett. Ofte tørst er forvekslet med sult. Hvis du føler deg sulten, kan du prøve å drikke et glass vann først og vent ca 20 minutter. Det er mulig at kroppen din var bare litt dehydrert. For mer calorie-brenning makt, drikke iskaldt vann. Kroppen din vil brenne ekstra kalorier som det varmes vannet opp til kroppstemperatur.

Grønnsaker

Grønne bladgrønnsaker som spinat, salat og kål kan fylle deg opp med svært få kalorier, pluss at de har mye vitaminer og mineraler som du trenger for å holde seg frisk. Snacking på gulrøtter og selleri vil holde munnen opptatt, og fordi de er tette, de tar en stund å fordøye. Med noen av disse matvarene, du faktisk forbrenne mer kalorier fordøye dem enn selve maten inneholder. Prøv å spise en salat full av grønnsaker med en lett dressing før måltidet. Salaten vil fylle deg opp nok til at du vil spise mindre av den kaloririke hovedrett.

Fiber

Snack på matvarer som inneholder mye fiber. Legge kli frokostblanding til morgenen yoghurt kan holde deg full for timer. Prøv forskjellige høy-fiber frukt. Mango er søt og deilig, og en porsjon inneholder halvparten av din daglige anbefalte fiber. Løselig fiber (den typen som finnes i frukt og grønnsaker) blir til en tykk geleaktig substans i tarmsystem, som hjelper deg til å føle deg mett. Uløselig fiber, som finnes i hele korn, binder seg til fett og renser ut av systemet.

Suppe

Suppe er en flott måte å fylle opp med færre kalorier. Det er væske-basert, slik at det fyller magen akkurat som vann. De fleste typer inneholder noe protein i form av bønner eller kjøtt, så vel som fiberrike grønnsaker. Spis supper som har en klar buljong, snarere enn krembaserte supper, som inneholder mer fett og kalorier.