Digidexo.com

Vekttap Foods

Vekttap Foods


Vekttap er et hett tema. Noen mennesker tilbringer en god del tid og en sunn litt penger på diett planer, bøker og helserelaterte magasiner. Noen mennesker selv gå videre med vekttap surgeries i et forsøk på å gå ned i vekt. Men mange er uvitende om at å spise visse matvarer som vanligvis ikke anses diett mat kan hjelpe dem slippe pounds.

Fisk

Ifølge Selv magasin, hjelper villfanget laks stimulere vekttap og holde hjertet sunt. Sin omega-3 fettsyrer gjør kroppen mer følsom for insulin, bidrar øke mengden muskler du har og bli kvitt ekstra fett i mageområdet. Magasinet anbefaler vill laks over gården reist, da det kan ha færre forurensninger.

Red Meat

Få mennesker vurdere biff en diett mat, men det kan hjelpe til med vekttap. Ifølge American Journal of Clinical Nutrition, de som spiser rødt kjøtt mens slanking kan miste mer vekt enn de som ikke gjør det. Som en ekstra bonus, kan rødt kjøtt bidra til å hindre tap av muskelmasse.

Havre

Ifølge Selv magasin, får havregryn høye karakterer når det kommer til vekttap. Havre hjelpe deg å holde deg mett lenger, noe som betyr at du kan bruke mindre tid på snacking på usunn, kalori-laden matvarer. Rullet og stål-kutt havre kan være den beste vekttap alternativer. De havre kan ikke bli så behandlet som andre typer, og de gir en betydelig mengde fiber. De kan gi så mange som 5 gram for hver servering, mens direkte varianter kan komme inn på 4 gram eller færre.

Grapefrukt

Ifølge YourTotalHealth, er grapefrukt en naturlig fett fighter. Faktisk, rapporteres det at forbruker halvparten av en grapefrukt før du spiser andre matvarer kan hjelpe en person kaste ekstra pounds. Denne informasjonen er basert på en studie ved Scripps Clinic i California.
Såvidt grønnsaker er bekymret, kan gresskar har vekttap fordeler. Det er høy i fiber og lav i kalorier, som er en vinnende kombinasjon når det gjelder å miste vekt.

Advarsel

Unngå å forbruke bare en mat eller en kategori av mat i et forsøk på å gå ned i vekt. Fordi kroppen trenger et bredt spekter av næringsstoffer for å sikre god helse, kan du opprette en mangel i kroppen din hvis du utelater enkelte matvaregrupper. I stedet velger et sunt kosthold som inkluderer alle de store matvaregrupper og noen sukker og fett.