Digidexo.com

Om Flytende Fasting dietter

Flytende faste dietter har nylig kommet tilbake på moten med bruk av sports-og næringsdrikker. Ikke bare flytende faste dietter hjelpe deg hoppe starte en vekt-tap programmet, men de kan alvorlig påvirke din vekt raskt, noe som hjelper deg å bygge momentum som kan gjøre deg i stand til å opprettholde en langsiktig vekt-tap programmet. For å gjøre en flytende fasting diett riktig, må du forstå nøyaktig hvordan de fungerer og hvilken effekt de kan ha på helsen din.

Historie

På slutten av 1970-tallet, begynte flytende dietter for å falle i unåde hos dietitians og leger ikke fordi de ikke kvitte seg med pounds, men fordi langsiktig, uforsiktig bruk førte til alvorlig underernæring. Men de fortsatte å være populær rett og slett fordi de jobbet gjennom hele 1980-tallet. Men som andre slanketrender kom inn på scenen, flytende dietter fikk mindre og mindre oppmerksomhet, og opplevd en alvorlig "lull" for det neste tiåret eller så. Heldigvis, med fremskritt innen ernæringsvitenskap, kan du nå gå på en flytende fasting diett og se gode resultater uten å risikere helsen din - hvis du følger reglene.

Funksjon

For å miste £ 1, må du kutte ca 3500 kalorier fra kostholdet ditt. Flytende fastende dietter hjelpe med dette fordi de er lav kalori og hjelpe deg å kontrollere inntaket av kalorier ved å rett og slett forby fast føde. Dette kan resultere i dramatiske og umiddelbar vekttap hvis du holder deg til programmet.

Effekter

Flytende fastende dietter se gode resultater fordi du kan miste 3 til 4 kg. eller mer i henhold til en uke den første uken på diett. Men, vil du også oppleve en reduksjon i energi fordi du har kuttet kalorier så dramatisk. Etter den første uken, kan kroppen din begynne å tilpasse seg den mangel, så mest likvide fastende dietter er ment å være kortsiktige regimer.

Betraktninger

Før du starter et flytende fasting diett, bestemme nøyaktig hva du vil miste - annet enn fast føde. For eksempel, sjekk for å se om du trenger å ta ekstra vitamintilskudd for å sikre at du får nok vitaminer, mineraler og essensielle næringsstoffer. Pass også på at du gjør dietten i en tid da du kan holde oss til planen. Ellers kan du oppleve at du nettopp har lagt en væske supplement til kaloriinntaket heller enn å kutte alvorlige kalorier.

Typer

Flytende fastende dietter kommer i mange varianter. Noen er "riste" dietter, noe som betyr at du drikker en ernæringsmessig shake flere ganger om dagen i stedet for et måltid. Andre er bokstavelig "juice" dietter som ikke har mye ernæringsmessig verdi, og er ikke mye annerledes enn å drikke vann. Langsiktige flytende faste dietter bør ikke holde deg utelukkende på væsker, men på sikt bør jobbe fast føde tilbake i din daglige rutine.

Advarsel

Det er svært viktig at du ikke fortsetter en flytende fasting diett forbi den anbefalte tiden. Hvis du gjør det, risikerer du din fysiske helse. Du kan utvikle kramper, kvalme, tann komplikasjoner og alvorlig underernæring over tid.