Digidexo.com

Hvordan virker Apple Cider Eddik gjøre en person miste vekt?

Apple cider eddik gjør en person miste vekt ved å undertrykke appetitten og øke kroppens stoffskifte. Det er en naturlig måte å gå ned i vekt, men ikke forvent mirakler. Vekttapet er gradvis. Du kan enten lage din egen eplecider eddik hjemme eller kjøpe den fra markedet. Det er enda mulighet for å kjøpe eple cider eddik kapsler.

Apple Cider Eddik Diet

Når du starter eple cider eddik kosthold, ta 1 ts. minst 15 til 30 minutter før hvert måltid. Gradvis øke inntaket til 3 ts. Du kan legge til honning, sitron, ingefær, lønnesirup eller kanel pulver til apple cider eddik siden noen folk ikke liker smaken. Et annet alternativ er å blande eple cider eddik med vann, juice eller kamille te. Du kan også blande det med extra virgin olivenolje for å lage en sunn salat dressing. Mens på eple cider eddik kosthold, drikke mye vann og mosjon i 30 minutter så ofte du kan. Dine måltider bør være balansert og næringsrik. Øke de delene av proteiner og grønnsaker på tallerkenen din, og unngå småspising mellom måltidene. Før du starter denne dietten, ta kontakt med familien din lege, spesielt hvis du er på noen medisiner. Apple cider eddik kan forårsake halsbrann. Det kan også irritere magesekken og hals og skade tennene emalje. Hvis du planlegger å blande eple cider eddik med vann, drikke det med sugerør for å beskytte tennene emalje.

Fordeler

Apple cider eddik er laget av gjæret eplejuice. Den er rik på vitaminer, mineraler og andre sunne stoffer. Den inneholder vitamin A, E, C, B1, B2 og B6, jern, kalsium, svovel, mangan, natrium, magnesium, klor, kobber, fosfor og fluor. Apple cider eddik hjelper deg å gå ned i vekt gradvis, slik at vekten du mister er permanent. Dessuten styrer den blodtrykk, kolesterol og blodsukkernivået. Det reduserer væskeansamlinger, cellulitter, åreknuter, pigmentflekker og akne. Det spyler ut giftstoffer fra kroppen og motvirker dårlig ånde. Legge det til varmt vann og skylling med det botemidler gjær infeksjoner. Mineralene som finnes i eple cider eddik gjøre bein sterkere. Det normaliserer også de acid nivåer i magen, hjelpemidler fordøyelsen og botemidler forstoppelse

Oppskrift

Apple cider eddik er gjort gjennom en prosess med dobbel gjæring. Det første trinnet er å pulverisere hele epler og presse saften ut. Deretter legger sukker og gjær til eplejuice. Dette vil slå juice i cider. Det neste trinnet er å legge bakterier å slå cider til eddik. Bare sørg for at du ikke filtrere, destillere eller pasteurize eple cider eddik. Det kan ødelegge kalium, kalsium, magnesium, jern og andre vitaminer, næringsstoffer og mineraler. Den ufiltrert eplecider eddik ser overskyet og har maksimal helsefordeler.