Digidexo.com

Hvordan velge rett Whey Protein Powder

Med de mange forskjellige varianter av protein pulver tilgjengelig i dag, velge den rette for deg kan være forvirrende. Her skal vi diskutere den mest brukte protein pulver, whey protein, og hvordan du skal velge den som passer dine behov og hjelpe deg å nå dine mål.

Hvordan velge rett Whey Protein Powder

Må jeg virkelig trenger å supplere?
Det første du trenger å gjøre er å bestemme om du engang trenger å supplere med proteinpulver. Mange har urealistiske forventninger til hva protein pulver kan gjøre for dem basert på reklame og magasinartikler.

Protein pulver er rett og slett mat. Det er ikke et stoff som vil gjøre musklene vokse raskere eller større. Grunnen til at noen mennesker trenger å bruke proteinpulver er fordi de har vanskeligheter med å få mengden protein de trenger fra sitt daglige kosthold. Jeg er en av dem. Mitt daglige proteinbehov er omtrent 150g protein per dag. Som en travel mamma, blande opp en rask protein shake før du drar ut av huset hjelper meg å nå mine kosttilskudd mål og opprettholde min forstand.

Kalorier vs Proteininnhold
Nå som du har bestemt deg virkelig du trenger proteinpulver, ta deg tid til å tenke på det daglige kaloriinntaket. Hvis du prøver å få masse og legge muskelen, har du sannsynligvis ikke vil være så bekymret for hvor mange kalorier er i protein pulver. Men, hvis du er på en lav kalori diett, da mengden av kalorier plutselig blir veldig viktig.

Sammenlign kalorier i protein pulver du vurderer den faktiske mengden av protein i hver servering. For eksempel, hvis en proteinpulver inneholder 100 kalorier og 22 gram protein, og det er bedre enn et pulver som inneholder 80 kalorier og bare 10 gram protein. Jada, du sparer noen kalorier med 80 kalori pulver, men det har mindre enn halvparten av proteinet. Det betyr at du bare får mer filler i stedet for protein.

Pris og Taste
Protein pulver kan være ganske dyrt, men hvis du ser på det som selve maten, plutselig virker det mye rimeligere. Du ønsker å sikre at du får rikelig med protein for pengene, men også ønsker ikke å gjøre den feilen å kjøpe en økonomi størrelse kar med et protein pulver som du ikke engang kan kneble ned.

Den rimeligste måten å kjøpe whey protein er i store kar som spenner 3-10 pounds. For å unngå å bli sittende fast med et pulver du kan ikke stå, kjøpe en mindre container først, eller se om selskapet tilbyr en sampler kit, eller til og med enkel servering konvolutter med pulver. I det minste, søk på internett for brukeranmeldelser å se hva andre folk sier om smaken av protein pulver.