Digidexo.com

Enkle Foods som hjelper Burn Fat raskt

Enkle Foods som hjelper Burn Fat raskt


Mens ingen mirakel mat vil oppløse kroppsfett bare ved å spise det, vil en rekke matvarer arbeide sammen med en normal treningsøkt regiment å gi kroppen din en etappe opp på vekttap. Å gjøre de rette valgene på måltidene kan holde deg full hele dagen, få fart på stoffskiftet og forhindre tilsatt fett etableringen innsiden av kroppen din.

Snacks

Mål ut 24 usaltet mandler per dag. Spis disse mellom måltidene til du føler deg full. Mandler er treg til å fordøye, slik at magen full hele dagen. Drikk fettfri melk eller kaffe: kalsium bidrar til å bryte ned fett i kroppen din og kaffe øker stoffskiftet. Unngå de fleste tilsetningsstoffer i din kaffe eller bruke fettfri melk i deres sted.

Frokost

Vanlig havregryn er treg til å fordøye, noe som gjør det til en perfekt frokost måltid. Det vil holde seg i magen i timevis og hjelpe deg å unngå tidlig binging. Hvis du foretrekker en frokost med mer smak, kan du prøve å lage dine egne smoothies fra frukt, fettfri yoghurt og et par teskjeer av protein pulver. De fungerer spesielt godt når det kombineres med en fettforbrennende treningsprogram. Egg foreta en ny vital frokost komponent og inneholder B12 som hjelper kroppen din å forbrenne fett i løpet av dagen.

Lunsj

Bær gir en perfekt lunsj alternativet med et stort antall fibre for å hjelpe deg å holde full lenger. Kalkun eller fisk som tunfisk eller laks er mager og bidra til å redusere kjemikalier i kroppen som produserer fett. Når det kombineres med grovt brød, de blir en ideell lunsjtid sandwich-alternativet. Fullkorn, eller hele hvete, beholder brød mange næringsstoffer at noen hvete brød strippe bort. Drikk naturlig te med lunsj; den høye mengden av antioksidanter hjelper i vekttap samtidig som det gir mange andre positive helsefordeler.

Middag

Legg olivenolje til middag. Den har nok fett til å hjelpe deg å kontrollere dine krav, gir en behagelig smak og er sunnere enn ting som vegetabilsk olje. Begynn din middager med en salat, tung i romano eller arugula i stedet for isbergsalat. Dette gir en høy grad av fiber samtidig legge svært få kalorier. Avokado gjør en utmerket kilde til fiber og har en unik smak og tekstur som de legger til et måltid. Bytt til Parmigiano-Reggiano ost i stedet for høyere fete oster. Den høye kalsium og fiber kombinasjonen gjør det til en gunstig måte å avslutte dagen ved å holde deg full før sengetid og bryte ned fett i kroppen din.