Digidexo.com

Aurikulær Therapy for Weight Loss

Å miste vekt er noe som flere og flere mennesker prøver å gjøre med varierende grad av suksess. Aurikulær terapi, som er basert på gammel kinesisk healing teknikk av akupunktur, er en alternativ medisin som kan redusere mat cravings, kontroller appetitt og bidrar til å styrke din viljestyrke. Det har vært et effektivt hjelpemiddel til å miste vekt for mange mennesker.

Hvorfor gå ned i vekt?

Fedme har blitt et problem i Amerika, og det bidrar eller forårsaker død av nesten 300.000 amerikanere hvert år. Fedme er en medvirkende faktor eller risikofaktor i diabetes, gallestein, leversykdom, søvnapné, høyt blodtrykk, hjertesykdom, hjerneslag, restriktiv lungesykdom, slitasjegikt og hyperlipidemi. Å være overvektig kan også skape selvtillit problemer når du ser på deg selv i speilet. Ved å miste vekt, kan du faktisk eliminere noen av disse problemene.

Hvordan aurikulær terapi fungerer

Aurikulær terapi er en form en akupressur eller akupunktur involverer lys stimulering enten ved å trykke på øret med fingrene eller ved å sette små nåler (noen ganger kalt "ear frø") inn i det ytre øret på bestemte punkter. Det er ikke kjent nøyaktig hvor auricular terapi fungerer. Det har vært teoretisert at behandlingen stimulerer nerver som sender et signal til hjernen, som i sin tur skaper responsen terapeut søker. En aurikulær terapitime vil ta ca 1/2 time, og det er ingen kjente bivirkninger.

Vekttap og Auricular Therapy

Aurikulær terapi sies å blokkere meldinger til hjernen som krever mer mat eller spise. Andre punkter styrke viljestyrke. Dette skaper ideelle forhold for å miste vekt hvis du følger en redusert kaloriinntak, for eksempel Weight Watchers eller South Beach. Dietten er hva som faktisk gjør det mulig å gå ned i vekt, men aurikulær terapi gjør at du kan holde seg til dietten mye lettere da du normalt ville.

Annen bruk av Auricular Therapy

Mer enn 200 spesifikke nettsteder har blitt kartlagt på øret om ulike sykdommer og tilstander. Foruten hjelpe til vekttap, har aurikulær terapi blitt brukt til å behandle andre plager. Ved å målrette forskjellige trykkpunkter, er aurikulær terapi nyttig ved behandling av depresjon, søvnløshet, og angst. Noen mennesker har brukt den til å slutte å røyke eller å behandle narkotika og alkohol avhengighet. Det kan lindre smerter fra leddgikt eller i korsryggen og redusere blodtrykket.