Digidexo.com

Aciphex Vs. Nexium

Aciphex Vs.  Nexium


Medisiner som Aciphex og Nexium er ofte foreskrevet for å behandle en medisinsk tilstand som kalles syre reflukssykdom, også kjent som gastroøsofageal reflukssykdom. Reflux skjer når magesyre renner tilbake i spiserøret forårsaker ulike symptomer som svie, raping og en dårlig smak i munnen. Det kan også erodere delikat slimhinnen i spiserøret, som, hvis den forblir ubehandlet, kan føre til vanskeligheter med å svelge, arrdannelse, blødninger og andre mulige alvorlige forhold.

Aciphex

Aciphex, ellers kjent som Rabeprazole natrium, er en protonpumpehemmer som reduserer syreproduksjonen i magen. En pille tas en gang daglig, er Aciphex foreskrevet for vedvarende halsbrann og andre symptomer assosiert med syre reflux sykdom. Kortsiktige behandlinger av fire til åtte uker brukes til lindring og helbredelse av erosiv (skadelig) refluks.

Aciphex Advarsler

De vanligste rapporterte bivirkningene av Aciphex hos voksne er smerte, sår hals, forstoppelse, gass og infeksjon. Ungdommer kan oppleve hodepine, diaré, kvalme, oppkast og magesmerter. Det er viktig å fortelle legen din dersom du tar atazanavir, digoksin, warfarin, jernsalter eller ketokonazol. Denne medisinen kan også forårsake en alvorlig allergisk reaksjon som kalles anafylaksi. Pasienter som tar antibiotika er spesielt utsatt. Hvis du opplever kløe, elveblest, problemer med å puste, problemer med å svelge, pustevansker eller hevelse i hender, ansikt eller munn, blir du bedt om å konsultere legen din umiddelbart.

Nexium

Nexium (esomeprazol), ofte referert til som "purple pille," er også en protonpumpehemmer. Tas en gang om dagen, helst en time før et måltid, og på samme tid hver dag, det er foreskrevet for symptomer som halsbrann, sur smak, urolig mage, brystsmerter ikke er forbundet med hjertet og vedvarende hoste. Som Aciphex, er det også brukt til for kortvarig behandling, spesielt hos barn under 18 år. Nexium kan tas som en kapsel eller oral suspensjon.

Nexium advarsler

Nexium bivirkninger er hodepine, diaré og magesmerter. For barn opp til 17 år, kan Nexium være foreskrevet for korttidsbehandling. Bivirkninger for ungdom er diaré, kvalme, tretthet og magesmerter. Informere din lege eller apotek av alle resept og / eller over-the-counter medisiner du er i dag. Narkotika der gastrisk pH er viktig, som ketokonazol, jernsalter og digoksin, kan bli påvirket av protonpumpehemmere.

Besparelser

Acipehx tilbyr en spareplan som vil sende deg en kupong for $ 35 instant besparelser av din neste resept. Nexium har likeledes en spareplan som heter Purple Plus Savings Card. Med dette kortet kan du spare opp til $ 50 i besparelser på totalt 12 påfyll hvis din co-pay er mer enn $ 25. De uten resept dekning kan bruke kortet til å bidra til å dekke den første $ 50 av hver refill, maksimum 12 påfyll.