Digidexo.com

Kan vitaminer forårsake fordøyelsesbesvær?

Kan vitaminer forårsake fordøyelsesbesvær?

Forstå Vitamin

Vitaminer inneholder viktige mineraler som kroppen trenger. Dessverre, vil ikke kroppen produserer ikke disse mineralene naturlig, så vi må stole på enten mat eller kapsler for å generere disse næringsstoffene. Mens de fleste vitaminer er effektiv for herding av en rekke problemer med kroppen, de har også kapasitet til å være litt harde på magen. Styrken i magen er bestemt av sin størrelse og inntak historie, og styrken av den statistikken bestemmer hvordan kroppen absorberer bestemte vitaminer.

Fordøye Vitamin

Magen er det primære organet som håndterer å bryte ned av vitaminer og mineraler til brukbare næringsstoffer. Kombinasjonen av magesyre, og mengden av materiale i magen spiller en rolle i å bestemme hvor raskt og enkelt et vitamin er brutt ned. Fordøyelses kan være forårsaket av visse vitaminer gjennom en rekke faktorer. Hvis ingenting er på magen når en vitamin blir tatt, og deretter magen utvikler for mye syre for å bryte ned vitamin. Dette fører til magesmerter og en oppbygging av gass, noe som kan føre til oppblåsthet. Enkelte vitaminer inneholder også en overflod av et bestemt næringsstoff, som kan være tøff på magen for de med en historie med smerter eller fordøyelsesbesvær.

Unngå Fordøyelsesbesvær

De viktigste måtene å unngå fordøyelsesbesvær når du tar en bestemt vitamin er å ha nok av faste stoffer og væsker før inntak. Jo mer magen har å fordøye, vil lettere vitamin kunne skille i sine primære næringsstoffer for distribusjon. En annen viktig ting å huske på er at ikke alle vitaminene har potensial til å forårsake fordøyelsesbesvær; noen faktisk lindre den. Vitaminer som har enzymatiske egenskaper bidra til å styrke slimhinnen i magen, mens urter som peppermynte gi mage lettelse.