Digidexo.com

Hud Fordeler med Borage Oil

Borage olje kan hjelpe huden ser sitt beste ved å levere gamma linolensyre, en viktig molekyl for å opprettholde strålende hud. Borage blomster har blitt brukt siden 1500-tallet i Europa, hvor de blir brukt for sine helbredende og lindrende påvirker. I 1985 begynte USA vokser store mengder borage planter for sin kjerneolje, som er rik på gamma linolensyre.

Eiendommer

Borage olje er avledet fra frøene av det blå, stjerneformede borage blomster. Frøet olje har høye mengder av gamma-linolensyre. Gamma-linolensyre er en essensiell fettsyre som finnes i mange vegetabilske oljer. Borage olje er 24 prosent gamma linolenic acid, noe som gjør det til en rik naturlig kilde til dette viktige næringsstoffet. Tar borage-olje supplement kan være til nytte i huden ved å forsyne kroppen med gamma-linolensyre, en substans som er blitt funnet å forbedre tørr hud og mange kroniske hudsykdommer.

Handlinger

Kroppen bruker gamma linolensyre for å gjøre den hormonlignende substans prostaglandin. Dette molekylet er viktig i å gjenopprette og opprettholde god helse hud. Prostaglandin er funnet å ha anti-inflammatoriske egenskaper. Det beskytter også huden mot skader og regulerer vanntapet. Tar borage olje som kosttilskudd eller bruke den direkte på huden kan forbedre hudens struktur og utseende.

Fordeler

Borage olje kan forbedre kroniske hudsykdommer som psoriasis, eksem og atopisk dermatitt, en tilstand der huden er betent og lett irritert. Når kroppen er mangelfull i gamma-linolensyre, kan det føre til tørrhet og hud hud problemer. Borage-olje kan tas internt for å forsyne kroppen med de nødvendige molekyler for å bygge og vedlikeholde sunn hud. Det kan også bli gnidd inn i huden for ekstra fordeler i å gjenopprette den cellulære strukturen av tørr hud.

Som et kosttilskudd

Kroppen gjør ikke essensielle fettsyrer, så disse molekyler må forbrukes i dietten. Gamma linolenic acid er sannsynligvis allerede en del av kostholdet ditt; det er funnet i de fleste vegetabilske oljer. Imidlertid, på grunn av aldring, glukoseintoleranse eller fett du forbruker på en daglig baser, kan et gamma linolensyre mangel oppstår. En mangel i gamma linolenic acid kan bidra til tørr, flassende hud og kroniske inflammatoriske hudsykdommer. Legge borage olje til kosthold kan bidra til å bekjempe virkningene av gamma linolenic acid deficiency og forbedre den generelle hud helse.

Betraktninger

Borage frø inneholder små mengder av leveren toksin pyrrolizidine alkaloider. Imidlertid har tester vist at borage-frøolje ikke inneholder dette stoff. Stol på din kilde for borage frø olje og hold deg til anerkjente selskaper når du kjøper kosttilskudd. Forbruker opp til 12g om dagen er generelt foreslått. Forbruker store mengder borage olje kan forårsake mindre ubehag i magen.