Digidexo.com

Hvordan kan jeg effektivt ned i vekt?

Hvordan kan jeg effektivt ned i vekt?


Vekttap ofte er assosiert med kosten. Nyere studier indikerer at det ikke er noen langsiktig forskjell i vekttap som følge av lav-fett, lav-karbohydrat eller lav-kalori diett. Mer umiddelbar vekttap ofte er sett i lav-karbohydrat Kosten, men på ett-års merket, alle Kosten synes å vise samme type vekttap. Forskere er enige om at den mest vellykkede vekttap diett er den du feste med.

Hvordan kan jeg effektivt ned i vekt?

Velg din diett

Count gram fett i en lav-fett diett. En lav-fett diett betyr ikke nødvendigvis en lav-kalori diett. En lav-fett diett betyr å spise færre fet mat. Noen fett er avgjørende for god helse. Et daglig inntak av 65 g fett per dag er viktig for god helse. Dette ville tilsvare ca 600 kalorier av fett i en 2000 calorie per dag diett. Den daglige kalori-og fettinntaket er forskjellig i forhold til kroppsvekt. Det er tre typer fett: mettet, flerumettet og enumettet. Penn Medicine gir denne tommelfingerregel for hvor mye av hver type fett å inkludere i en lav-fett diett: dele totale fettinntaket med tre og inntak dette mye av hver type fett. Dersom fettinntaket er 65 gram per dag, deretter 65 delt på tre tilsvarer ca 22 gram. Det ville være best å konsumere mindre enn 22 gram mettet fett, mindre enn 22 gram flerumettet fett og 25-33 gram monosaturated fett. (Se referanser 1)

Count gram karbohydrater og gram fett i en lav-carb diett. Ifølge Donald Hensrud, MD, skrive for Mayo Clinic, en low-carb diett oversettes vanligvis til et fettrikt kosthold. (Se referanser 2) Low-carb dieters redusere inntaket av høy-karbohydrat matvarer, deretter øke inntaket av protein og fett. I gjennomsnitt er et daglig inntak av 20 til 50 gram karbohydrater anbefales for denne type diett, men inneholder vanligvis et fett teller. For å gå ned i vekt på denne type diett, ville det være lurt å telle gram karbohydrater samt gram fett.

telle kalorier i stedet for gram. Hensrud sa at en kombinasjon av sunne karbohydrater og magre resultater i en lav-kalori diett som understreker bedre smaker maten. Denne type diett krever en mindre drastisk livsstilsendring for de fleste dieters og kan være en diett som er lettere å følge og feste med. Denne dietten krever daglig inntak av sunne karbohydrater og sunt fett, og det vanligvis resulterer i et lavere kaloriinntak.

Bestem din vekttap mål. Hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt, så Harvard Medical School sier at lav-karbo diett er veien å gå. På seks måneders mark, slankere på lav-karbo diett vanligvis viser ni til 13 pounds mer pounds tapt. Men lagt Harvard at etter et år vekttap i både lav-fett og low-carb grupper er i ferd med selv. Mayo Clinic anbefalte kalorifattig tilnærming, med litt trening, noe som betyr kosthold endringer som er enklere å lage og som kan føre til langsiktige sunne matvaner.

Hint

  • Det er alltid lurt å rådføre seg med en lege før du starter et treningsprogram eller vekt-tap diett.