Digidexo.com

Hvordan bygge muskler Med en Bowflex

Bygge muskler tar tid. Bowflex hjem gym er en maskin som kan hjelpe deg i å få muskel hjemme. Det er ikke behov for å senke eller tilføye vekter med en Bowflex. I stedet har maskinen et kabelsystem som lar deg øke eller senke motstanden av en øvelse ved å hekte eller unhooking kraft stenger fra varierende kabler. Med riktig treningsplan, engasjement og riktig kosthold, kan du oppnå dine treningsmål. Starter med en to-ukers program vil sette deg på rask vei til å bygge muskelmasse.

Hvordan bygge muskler Med en Bowflex

•  Sett av 30 minutter til en time hver dag i en hel uke (5 dager). Med trening på den første dagen vil være svært kort, men mot slutten av uken vil du bygge på dine repetisjoner.

Velg hvilken kombinasjon av øvelser du vil gjøre. En rekke øvelser vil arbeide mer enn en kroppsdel ​​på en gang. Velg en lavere kropp trening, for eksempel et beinpress eller knebøy. Velg en øvre kroppen øvelse som benkpress eller lat pull-ned. Start med større underkroppen trening. Løfte vekten i tre sekunder, senk den i tre sekunder. Gjenta. Ikke lås knærne. Gå videre til overkroppen styrke trening. Gjør ti repetisjoner for både overkroppen og underkroppen treningsøktene.

Gjenta denne treningen på dagene 2 til 5. Begynn ytterligere ti repetisjoner per nedre og øvre kroppen-opplevelse på dag 2. Fortsett å legge til et sett med ti hver dag. Hvile på dag 6 og 7.

Følg samme treningsøkt plan for uke to. Men denne gang gjentar det to ganger om dagen. Prøv å sette av tid i morgen og kveld for egne treningsøkter. Økende treningsøktene dine kan hjelpe deg å få muskler raskt mens du bruker din Bowflex.

Endre din diett for å hjelpe deg med å bygge muskler. Finne ut hvor mange kalorier du trenger å spise hver dag ved å ta vekten din og multiplisere med 12. Dette vil gi deg det minimum av kalorier du bør spise hver dag. For eksempel, hvis du veier £ 200, må du forbruke minst 2400 kalorier for å maksimere muskelmasse. Spis mat som er næringsstoff tett og høy i protein for å gi kroppen din de næringsstoffene den trenger for å komme seg etter dine muskel-bygningen treningsøktene.

Hint

  • Konsultere legen din før du starter noen vesentlig øvelse diett.