Digidexo.com

Hvordan å slutte å ta High Blood Pressure Medisinering

Hvordan å slutte å ta High Blood Pressure Medisinering


Høyt blodtrykk kalles "silent killer" fordi offeret kan føle seg normal og opplever ingen negative symptomer før det er for sent. Høyt blodtrykk medisiner er formulert for å bringe trykket til innenfor trygge nivåer, forlenge og øke livskvaliteten. Fordi disse stoffene er så effektive, kan noen mennesker være tilbøyelig til å slutte å ta sine medisiner når blodtrykket faller til normale nivåer. Dette kan være en fatal feil. Men i samråd med lege og etter å gjøre betydelige endringer i livsstil for å administrere blodtrykk, i noen tilfeller, kan enkeltpersoner lette av høyt blodtrykk medisinering. Rådfør deg med en lege før du starter eller stopper noen blodtrykksmedisin.

Hvordan å slutte å ta High Blood Pressure Medisinering

•  Snakk med legen din før du brått stoppe eventuelle medisiner som brukes til å behandle høyt blodtrykk. Unnlatelse av å gjøre dette kan drepe deg. Medisiner bidra til å senke blodtrykket, noe som kan begynne å stige igjen så snart du slutter å ta narkotika. I de mest alvorlige tilfeller kan ubehandlet høyt blodtrykk utløse et hjerteinfarkt, hjerneslag, forårsake nyresvikt og tap av syn.

Behandle blodtrykket ved å gjøre endringer i livsstil. Mosjon og gå ned i vekt, spise sunt (kutte ut salt), drikke med måte (to drinker om dagen, maks) og slutte å røyke. Slike endringer kan senke blodtrykket i en grad som en lege kan anbefale at du slutter å ta medisiner, men bare en lege bør ta denne avgjørelsen etter en grundig evaluering av tilstanden din.

Vær forsiktig med produkter eller krav som fremmer alle naturlige, holistiske eller New Age måter å redusere høyt blodtrykk. Når du vurderer noen form for behandling, alltid snakke med en lege.

Vær forberedt på å akseptere det faktum at din beste innsats for å redusere blodtrykket uten reseptbelagte legemidler kan mislykkes. Når du starter, kan det være nødvendig å ta høyt blodtrykk medisiner for resten av livet ditt. Alder, fysisk tilstand, helse historie og omfanget av eventuelle skader på hjertet eller tidligere varmeangrep kan alle spille faktorer i legens beslutning for deg å stoppe eller fortsette medisinering.

Hint

  • Ikke brått slutter å ta medisinene mot høyt blodtrykk med mindre en lege uttrykkelig sier at du skal gjøre det.