Digidexo.com

Hva du skal gjøre for å diagnostisere hjerteproblemer?

Ifølge US Centers for Disease Control and Prevention (CDC), nummer én morder av amerikanere er hjertesykdom. CDC anslår at om lag 630 000 amerikanere dør av hjertesykdom hvert år, sto en firedel av alle dødsfallene i landet. For å holde fra å bli en del av den statistikken du trenger å vite hvordan å diagnostisere hjerteproblemer.

Forebyggende Diagnose

Å ha et hjerteinfarkt er feil tid å lære du har en hjertelidelse. Det er en mye bedre ide å få grundig sjekket ut av din helse-omsorg leverandøren før noe alvorlig skjer. Start med å planlegge en avtale med din personlige lege. Gi ham en full medisinsk historie, inkludert informasjon om eventuelle familiemedlemmer som har lidd av hjerteproblemer. En full fysisk eksamen vanligvis følger, og avhengig av forhold som alder, generelle helse og medisinsk historie, kan din lege bestille flere tester. Blodprøver er nyttig for å bestemme din kolesterol og triglyseridnivåer. Røntgenundersøkelse kan bidra til å diagnostisere en utvidelse av sentrum. Et elektrokardiogram eller ekkokardiografi gir et godt bilde av hvor godt hjertet ditt slår. Hvis legen mistenker arytmi eller hjertesvikt, kan hun bestille en CT scan eller en MR. Hvis det er et spørsmål om uregelmessig fore hjerterytme uregelmessigheter, kan legen din foreslår at du bære en bærbar hjerte monitor for 24 til 48 timer. Å ha en regelmessig fysisk checkup med en kvalifisert helse-omsorg leverandøren er den beste måten å diagnostisere hjerteproblemer før de starter.

Emergency diagnose

Noen ganger også ellers friske mennesker opplever et hjerteinfarkt. Fordi tid er kjernen er det viktig at du vet hva du skal se etter og hvordan man skal reagere hvis et hjerteinfarkt streik. Selv om den plutselige, intense hjerteinfarkt som du ser på TV skjer noen ganger, de fleste hjerteinfarkt starter ut mye mer subtilt med mild til alvorlig ubehag i midten av brystet. Smerten varer vanligvis i flere minutter, men det kan komme og gå. Noen beskriver det som en ubehagelig klemme, trykk eller følelse av fylde. Det kan være smerter eller ubehag i armer, nakke, mage, kjeve eller andre øvre kroppsdeler. Du kan være tungpustet, bryte ut i en kald svette, være ør eller kvalm. Hvis du opplever disse symptomene, har noen kjøre deg til legevakten eller ringe 9-1-1. I tilfelle av et hjerteinfarkt, kan løpet av minutter redde livet ditt.