Digidexo.com

Den enkle måten å bli kvitt gjenstridig Mid-Life Belly Fat

Den enkle måten å bli kvitt gjenstridig Mid-Life Belly Fat


Å bli kvitt det vom i din midsection som du blir eldre kan være vanskelig. Folk flest få vekt som de nærmer midlife skyldes en blanding av hormoner, ikke nok mosjon og dårlig ernæring. Men det betyr ikke at du bør trekke deg til at flab rundt midjen din. Studier har vist at magefett kan øke sjansene dine å få slag, hjertesykdom, diabetes og demens. Mens det er ingen magic bullet for å kvitte deg med den sta buk fett, kan en blanding av alternativer ha deg på veien til et sunnere liv.

Den enkle måten å bli kvitt gjenstridig Mid-Life Belly Fat

kutte kalorier fra kostholdet ditt. For eksempel vil slicing at brus fra din daglige rutine kutte mer enn 100 kalorier og føre til vekttap i løpet av et år, så lenge du ikke legger kaloriene et annet sted. Ideelt sett en kvinne i hennes 40s eller 50s trenger bare 1500 til 1600 kalorier, mens en mann i samme aldersgruppe trenger 1800 til 2000 kalorier i gjennomsnitt. Med mindre vekt, vil du ha mindre rundt midsection.

inkluderer elementer som hele korn brød og frokostblandinger, frisk frukt og hjerte-sunn proteinrik mat som fisk og magert kjøtt i kosten. Noen studier har vist at å erstatte hele korn for raffinert korn kan føre til tap av fett i midsection. The Cleveland Clinic bemerker også at disse elementene vil føle deg bedre også.

Unngå transfett, som kan øke mengden fett du bærer på din midsection.

Skjær stress i livet ditt. Når du opplever stress, kan du svare ved å spise mer, noe som gjør usunn mat valg, eller ikke trener. Kroppen din reagerer også til stress ved å bremse ned stoffskiftet og lagre mer fett.

Bruk mer styrketrening under treningsøktene, og variere ditt treningsprogram. Mens stoffskiftet kan bremse etter en cardio trening, kan vekttrening føre til at kroppen til å fortsette å brenne fett selv etter treningen er over. Som en ekstra bonus, kan en god treningsøkt også bidra til å redusere stress.

Få en god natts søvn. Hvis du er lei, er det mer sannsynlig å bli stresset.

Hint

  • Hvis du ikke mister vekt gjennom kosthold og mosjon, bør du oppsøke lege for å sørge for at det ikke er andre medvirkende faktorer, som for eksempel medisiner du tar eller en medisinsk tilstand.