Digidexo.com

Legemidler for å unngå med høyt blodtrykk

Visse over-the-counter og reseptbelagte medisiner, samt urte kosttilskudd, kan forstyrre med medisiner tatt for høyt blodtrykk. Disse legemidlene kan øke blodtrykket til usikre nivåer, og forebygge høyt blodtrykk medisiner fra fungerer. Bevissthet om hvilke medikamenter for å unngå med høyt blodtrykk vil sikre blodtrykket medisinering er i stand til å arbeide effektivt.

Antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs)

NSAIDs er tilgjengelig som en resept, og i over-the-counter medisiner. Legemidler for å unngå med høyt blodtrykk inkluderer, ibuprofen, aspirin og naproxen. De kan forårsake væskeretensjon, påvirke nyrefunksjonen og øke blodtrykket til farlige nivåer.

Hoste og forkjølelsesmidler

Decongestant hoste og kaldt medisiner kan inneholde pseudoefedrin. Dette stoffet smalner blodkar, som ikke tillater blod å strømme fritt og kan forårsake blodtrykket til å stige. Snakk med legen din om hoste og kaldt produkter som er trygge for personer med høyt blodtrykk.

Urte kosttilskudd

Tar urte kosttilskudd kan høres trygt, men de kan forstyrre høyt blodtrykk medisiner. Kosttilskudd kan også øke blodtrykket farlig. Før du tar noen urte supplement, spør en lege om det er trygt for deg å ta. Noen urte kosttilskudd som bør unngås av folk med høyt blodtrykk inkluderer ephedra (ma-huang), ginseng, johannesurt, brennesle, guarana, bitter appelsin og lakris.

Migrene medisiner

Unngå migrene medisiner hvis du har høyt blodtrykk eller noen form for hjertesykdom. Migrene narkotika stram blodkar i hodet og innsnevre andre blodårer i kroppen.

Antidepressiva

Antidepressiva bør unngås av personer med høyt blodtrykk. Snakk med legen din om å ta alternative medisiner.

Orale prevensjonsmidler

P-piller eller andre medisiner som inneholder hormoner, kan føre til at blodtrykket til å stige. Andre prevensjonsmetoder som kommer med et høyt blodtrykk advarsel er patcher og vaginal ringer. Blodtrykket bør overvåkes mens du er på prevensjon eller legen din kan forskrive en prevensjon metode som har en lavere mengde hormon i det.

Antacida

Sjekk etikettene på antacids å se hvor mye salt de inneholder. Noen antacids inneholde høye nivåer av salt som kan gjøre blodtrykket stiger, så prøv å unngå salt i syrenøytraliserende.