Digidexo.com

Den beste måten å slippe blodtrykk

Ifølge National Institutes of Health, har 25 prosent av alle amerikanere høyt blodtrykk, eller hypertensjon. Imidlertid kan dette alvorlig tilstand kontrolleres gjennom livsstil, medikamenter, og i noen tilfeller kirurgi.

Livsstilsvalg til Drop blodtrykk

Spise en sunn diett lav på salt og natrium er viktig i å slippe blodtrykket. Dessuten får nok regelmessig fysisk aktivitet er en prioritet. Sikt i minst 30 minutter med cardio treningen tid et par ganger i uken, etter å fjerne det med legen din. Skulle du ha andre helseproblemer som gjør mange typer trening vanskelig, se inn svømming eller et treningsprogram designet for bassenget. De fleste mennesker kan delta i slike aktiviteter uten risiko for forverring andre forhold.

Hvis du røyker, er å stoppe en stor fordel for blodtrykket nivåer. Se inn programmer som kan gi deg støtte og tips om hvordan å stoppe. Hvis du ikke er en kald-kalkun quitter, vil selv gradvis redusere sigarettrøyking hjelpe. Begrensning av alkohol er også fordelaktig. Det betyr ikke mer enn to drinker per dag i gjennomsnitt for menn, og en hver dag i gjennomsnitt for kvinner.

Holde stresset under kontroll, ved å forenkle livet ditt, og lære å virkelig slappe av, vil også bidra til å få ned høye blodtrykket opplesninger. Prøv yoga for dobbel nytte av trening og stressreduksjon, og meditasjon og pusteteknikker for å lære å slappe av og slappe av. Se på områder i livet ditt hvor du er overcommitted og lære å kutte ned eller si nei. Ta mini-bryter i løpet av uken, ved å ta spaserturer eller sykkelturer, spille tennis eller bowling. Aktiviteter som tillater deg å nyte deg selv, slappe av eller slappe av og gi deg noen fysisk trening er ideelle bruk av tid. Selv tar opp en hyggelig hobby eller frivillig din tid og talenter kan senke stressnivået, og blodtrykket.

Medisiner som lavere blodtrykk

Noen ganger, livsstilsendringer alene ikke er tilstrekkelig. Det neste alternativet er å kombinere en sunn livsstil og medisinering. Legemidler som brukes til å kontrollere høyt blodtrykk inkluderer diuretika, betablokkere, ACE-hemmere, angiotensin-antagonister, kalsiumkanalblokkere, alfablokkere, alfabetablokkere, nervesystemet hemmere og vasodilatorer. Ta alltid din medisiner nøyaktig som anvist av legen din.