Digidexo.com

Botemidler for Herpes Simplex 1

Herpes Simplex 1 eller HSV-1 er vanligvis beskrevet som munnsår på leppene i munnen. Imidlertid kan HSV-1 også bli funnet i kjønnsorganene. Rundt 80 prosent av befolkningen har vært utsatt for HSV-1. Når HSV-1 forekommer i kroppen kan det lå sovende i mange år og vil da våkne hvis kroppen blir for mye sollys eller er understreket. Andre triggere inkluderer kaldt vær, hormon forandringer, graviditet, narkotika eller visse matvarer. Det finnes ingen kjent kur for HSV-1, men det er medisiner og aktuelle behandlinger tilgjengelig.

Medisinering

HSV-1 kan spres ved nær hud til hud kontakt med en annen person som har det. HSV-1 er utrolig smittsomt. HSV-1 i førskolebarn er utrolig vanlig, dette er fordi viruset kan også sendes sammen ved å dele en kopp, leppepomade eller bestikk og førskolebarn barn er alltid dele sine ting. De mest kjente HSV medisiner på markedet i dag er Acyclovir (Zovirax), famciclovir (Famvir) og valacyclovir (Valtrex). Zovirax, Famvir og Valtex ikke kurere herpes; de bare behandle symptomene på det. Disse medisiner er antivirale midler som reduserer utviklingen og spredningen av HSV til andre regioner i kroppen. Ved å redusere utvikling og spredning av HSV kroppen har en sjanse til å avverge infeksjonen. De medisiner er i pilleform og må tas med et fullt glass vann. Legen vil anbefale hvor ofte du skal ta medisinen. Noen mennesker har til å ta piller hver dag, og noen bare ta dem når de tror at de får et utbrudd. Ikke bruk medisiner mer enn hva som er anbefalt eller alvorlige bivirkninger kan forekomme.

Aktuelle behandlinger

Abreva er en over disk FDA godkjent aktuell krem ​​som er klinisk bevist å hjelpe fremskynde helbredelsesprosessen av HSV-1 forkjølelsessår eller munnherpes. Kremen som skal brukes eksternt på leppene eller hud. Bare dekke det berørte området med et tynt lag av kremen og la på. Ikke bruk dette produktet mer tid enn det som er anbefalt på etiketten. Visse bivirkninger kan oppstå med overforbruk. Slike bivirkninger inkluderer hudirritasjoner, kløe, rødhet, elveblest og selv blemmer kan oppstå. Det er mange flere over disk produkter som hevder å helbrede og behandle forkjølelsessår, men Abreva er den eneste FDA godkjente produktet på markedet.