Digidexo.com

Kan du få en flat mage bare ved å gå og gå på en diett?

Kan du få en flat mage bare ved å gå og gå på en diett?


Mens spot reduksjon er umulig, turgåing og se hva du spiser kan hjelpe deg å miste vekt og tone opp over alt, inkludert magen. Hvis du er ute etter å gå ned i vekt, så må du forbrenne mer kalorier enn du forbruker. Ved å endre kostholdet og gå de fleste dagene i uken, vil du raskt være på vei til en flat mage.

Forståelse Belly Fat

Fettet på magen er forskjellig fra fett på resten av kroppen din. Magen har to typer fett: subkutan og visceral. Når du knipe magen din, er den myk fett som du føler underhudsfett. Visceralt fett ligger utenfor rekkevidde, fylle opp områder rundt abdominal organer. Legge til trening og se kosthold er den mest effektive måten å miste overflødig magefett, ifølge Harvard Medical School.

Walking Routine

Hvis du er ute etter å felle magen fett, tar sikte på å gå 20 miles per uke, ifølge "Diabetes Care." I en 2009 studie, sammenlignet personer som gjorde ingen trening, og de som gikk eller jogget på ulike forskere ved Duke University Medical Center intensiteter. De som gikk 20 miles eller mer per uke var de eneste som mistet både visceralt og underhudsfett. For å gjøre alt dette vandre håndterlig, dele den opp i fire kilometer går fem ganger per uke. Hvis du ikke har nok tid til å gjøre fire miles på en gang, skiller det i biter. Går for flere turer i løpet av dagen gir sammenlignbare, og i noen tilfeller større, helse og fitness fordeler enn kontinuerlig trening, i henhold til "Journal of Strength and Conditioning Research" i 2006.

Vekttap Basics

Å miste en kilo fett, må du brenne 3500 flere kalorier enn du forbruker. Hvis du klipper ut eller brenne 500 til 1000 kalorier per dag, kan du forvente å miste 1 til 2 pounds per uke, et sunt mål, ifølge Mayo Clinic. Begynne i det små ved å betale oppmerksomhet til din del størrelser, sjekke mat etiketter og bytte høy-kalori mat for lavere kaloriinnhold alternativer.

Diet Nærmere

Hvis du ønsker en mindre midje, så styre klar av hvitt brød, bearbeidet kjøtt, brus og margarin, ifølge "PLoS One" i 2011 En studie av nesten 50.000 menn og kvinner fant at en diett som er høy i frukt og meieriprodukter produkter bidrar til å forebygge mage fett opphopning. Frukt og grønnsaker er grunnlaget for et sunt kosthold fordi de er lave i kalorier og rik på næringsstoffer, vitaminer, mineraler, fiber og antioksidanter. Målet for fem porsjoner frukt og grønnsaker hver dag. En annen bryteren er å velge sunne karbohydrater, slik som hele korn og bønner, over usunne karbohydrater, som fordøye lett og forårsake toppene i blod sukker nivåer.