Digidexo.com

Hvordan oppnå dramatiske vekttap Resultater

Hvordan oppnå dramatiske vekttap Resultater


Å miste vekt tar innsats og vilje. Det er spesielt tilfelle når målet ditt er å oppnå dramatiske vekttap resultater. Å miste en stor mengde vekt tar tid. Det er vanskelig å holde motivasjonen fra flagging. Del av å ha suksess i å oppnå dramatiske vekttap resultater er en vesentlig livsstilsendring. En positiv holdning, sunn mat og mosjon er alle komponenter i denne endringen.

Hvordan oppnå dramatiske vekttap Resultater

Count og redusere kalorier. Bestem mengden kalorier som du trenger å spise. Et nettbasert program (se Ressurser) vil hjelpe deg. Inngangs din høyde og vekt data, sammen med aktivitetsnivået, og det beløpet du bør spise for å gå ned i vekt beregnes. Input maten du spiser daglig inn i databasen, slik at du kan holde styr.

spise din favoritt mat i moderate mengder. Inkluder 100 til 200 kalorier av din favoritt, usunn mat hver dag eller bare noen få dager per uke. Selv bare noen få dager per uke er tilstrekkelig. Ved å inkludere disse matvarene i din kalori teller for dagen, kjører du mindre risiko for å føle fratatt og binging på søtsaker.

Spis rikelig med protein i løpet av dagen. Det holder deg full og bidrar til muskelvekst. Kilder til protein er fisk, eggehviter og kylling. Spis proteiner til hvert måltid.

Hold kjøkkenet fylt med sunn mat og fri for sukkerholdig snacks. Fyll kjøleskapet med hele korn, magert kjøtt, fersk frukt og grønnsaker. For å oppnå dramatiske vekttap resultater, må du endre måten du spiser. Eliminere mat fra huset ditt gjør det lettere å unngå fristelser.

Øvelse fem dager i uken i minst 45 minutter om gangen. Aerob trening og styrketrening er både viktig for dramatiske vekttap resultater. Aerob trening inkluderer jogging og svømming. Bygge muskler via vektløfting to ganger per uke. Muscle endrer utseendet på kroppen og også forbrenner mer kalorier i hvile, noe som bidrar til vekttap.

Hint

  • Drikk åtte til ti glass vann hver dag for å holde deg hydrert.
  • Innhente klarering fra legen din før du starter et vekttap plan.