Digidexo.com

Slik Cure Cold sår på en dag

Forkjølelsessår er smertefulle blemmer. Disse små, røde hudlesjoner vanligvis vises rundt munnen og nesen. De kalde sår er forårsaket av herpes simplex type 1-viruset. Forkjølelsessår er smittsom hud vekster som er lett kontrahert ved å kysse eller berøre et åpent sår. Og som alle herpesinfeksjoner, er det ingen kur. Men det er midler tilgjengelig som kan redusere smerte og forkorter den helbredende tid. Disse kurer inkluderer naturlige rettsmidler, over-the-counter medisiner og reseptbelagte medisiner. Mens det ikke er mulig å kurere en kald sår på en dag, er det mulig å fremskynde heling.

Slik Cure Cold sår på en dag

En se en lege. En lege kan forskrive en antiviral medikament som bidrar til å behandle forkjølelsessår. Disse medikamentene er mer potente enn hva som kan finnes over disk. Det er best å ta antiviral stoffet så snart de første symptomene dukker opp.

Bruk kaldt sår salver. Det er over-the-counter produkter som behandler forkjølelsessår. Disse medikamentene vanligvis inneholder bedøvelsesmiddel for å lindre smerten. En velkjent produkt er Abreva. Det er svært effektive i å akselerere tilheling av sår tid. Påfør Abreva salve til hver kald sår.

•  Reduser stress. Stress er mer sannsynlig å utløse et utbrudd og forlenge den helbredende tid. Meditasjon, dyp-pusteøvelser, yoga eller tai chi er noen måter å slappe kroppen og sinnet. Vitamin B-komplekset er også kjent for å slappe av en person.

Forbedre immunforsvaret. En måte å bekjempe infeksjoner er å forbedre immunforsvaret. Dette kan gjøres ved å ta urten Echinacea, som er kjent for å bekjempe alle typer infeksjoner. Ta vitamin C-tilskudd også bidra til å bekjempe bakterier forbundet med forkjølelsessår. Ifølge Best Herpes behandlinger, vitamin C "kan aktivere hvite blodceller og markedsinterferonproduksjon, en naturlig antiviralt middel." Med et sterkere immunforsvar, kan kroppen helbrede forkjølelsessår raskere. Vitamin C er også en antioksidant som fjerner giftstoffer fra kroppen kalles frie radikaler.

Påfør vitamin E olje. Vitamin E er en velkjent hud rette. Det er en antioksidant som fjerner frie radikaler, og antas å redusere arrdannelse. Påfør oljen til hver kald sår for å fremme fornyelse av huden. Det bidrar også til å redusere eventuelle smerter eller kløe forårsaket av kalde sår.

Bruk solkrem. En annen måte å forbedre helbredelsen tid, er å bruke en solkrem på ansiktet for å beskytte forkjølelsessår mot ultrafiolett lys. Sun eksponeringer kan utløse utbrudd eller gjøre de du allerede har verre. Bruk solkrem hver gang du går utendørs.

Påfør isposer. Isen reduserer smerte og hevelse i en kald sår. Bruk en pakkisen i 15 minutter om gangen. Det er best å flytte ispose rundt området og ikke holde isen på ett område for lenge.